WPZON
Wordpress Temaları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Arkadaşlar şöyle bir site açsam kazanç sağlayabilir miyim?
Her ay sunucu kiralayacağım indirme ve yükleme işleri için,
Sitenin içeriği crackli full programlar ve filmler
Programları indirip geri kendi linkim şeklinde upload edeceğim,
Filmleride film sitelerinden indirip , dosya indirme sitelerine upload ederek izleme değilde indirme şeklinde sunacağım ( belki hem izleme hem indirme iki seçenek sunarım )
Bu tarz bir site açsam hem film hem warez program üzerine %100 özgün bir şekilde ilerlesem bir yerlere gelme olasılığı var mı ?
Parayıda link kısaltma servislerinden veya indirme servislerinden kazanmayı düşünüyorum siteye öyle abartı her yerde açılan saçma reklamlardan koymayacağım sizce kazanç sağlayabilir miyim? Her ay sunucu parasını karşılayacak kadar ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Birde kullanıcılara metamfetamin de satarsan parayı kırarsın. İllegal başka ne var aklıma gelmedi şu saatte.
8 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sunucu fiyatını karşılayamazsın
Çanakkale
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
İlla ki siteniz hitlenir az çok birşeyler kazanırsınız ama bunca illegal işlerin bir "hukuk öğrencisi" tarafından yazılıp, yapılmak istenmesi ayrı bir üzücü.
2 kişi bu mesajı beğendi.
rafet55
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
JavaScript cO
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2005 2015 arası warez ile uğraştım hiç sorun olmadı sadece türkçe filmlerde oldu onlarıda salladım pek çok private torrent sitesinde uploaderlık yaptım encoding yaptım yıllarca pek çok release gurupla çalıştım darknet dahilt alt kültürler için kuryelik yaptım öncelikle warez konusunda sana tavsiyem dosya paylaşım sitelerini kullanma devrinin bittiği bizim hotfile rapidshare filesonic fileserve letitbit ul.to dönemleriydi
eğer paran varsa
farklı lokasyonlardan ufak linux vps alıp sonra onlara var/www/html/dosya apache server üzerinden paylaşım vermen ister bunları link kısaltma yaparsın
Linux öğren derim benim tercihim 2005 beri debian debian benim için bir sevda