lostyazilim

Enpara Kredi Kartı Başvuruları Açıldı

35 Mesajlar 5.437 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

weqale weqale WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 12 / 32
  • Ticaret 36, (%100)
Başvuru yaptıktan sonra 1 dakika içinde onayladılar ama diğer kartlara göre limit çok düşük geldi zamanla artar diye umuyorum.

wmaraci
reklam

FarkliAdam FarkliAdam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** Y**
  • Mesajlar 245
  • Beğeniler 27 / 81
  • Ticaret 6, (%100)
Standart kredi kartı onay prosedürüne göre onay veriyorlar muhtemelen. Enpara freelance çalışanlara karşı farkındalık gösterirse efsane olur... Başvurduk, bakalım sonuç ne olacak.
ArinArslan

kişi bu mesajı beğendi.

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)

TolgaDoğan adlı üyeden alıntı

Başvurdum reddetdiler.

FarkliAdam adlı üyeden alıntı

Standart kredi kartı onay prosedürüne göre onay veriyorlar muhtemelen. Enpara freelance çalışanlara karşı farkındalık gösterirse efsane olur... Başvurduk, bakalım sonuç ne olacak.

İşsiz güçsüz adama 50 bine kadar ihtiyaç kredisi veren banka, bize gelince mız mız ediyor. Bu adam çalışıyor paramızı öder faiz yiyemeyiz biz bundan diye düşünüyordur kesin. Daha ben hiçbir bankadan kredi kartı alamadım. Bundada denedim alamadım. Çok saçma bir olay varda ben anlayamadım sanırım.
Bullception

kişi bu mesajı beğendi.

useranonimm useranonimm Kimlik Onayı Bekliyor Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / K
  • Meslek Editör
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 386
  • Beğeniler 276 / 118
  • Ticaret 47, (%100)
weqale Sakıncası yoksa ne kadar limit vermişler?

wmaraci
wmaraci

theCrawLe theCrawLe mobiluzman.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe Uzmanı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 2482
  • Beğeniler 615 / 615
  • Ticaret 12, (%100)
Bende şimdi hesap açtım elime ulaştıktan sonra k.kartı içinde başvuru yapacağım.

öksürüğe ne iyi gelir  https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir

TolgaDogaan TolgaDogaan Freelance Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 23 / 264
  • Ticaret 14, (%100)

Mrtcn adlı üyeden alıntı

İşsiz güçsüz adama 50 bine kadar ihtiyaç kredisi veren banka, bize gelince mız mız ediyor. Bu adam çalışıyor paramızı öder faiz yiyemeyiz biz bundan diye düşünüyordur kesin. Daha ben hiçbir bankadan kredi kartı alamadım. Bundada denedim alamadım. Çok saçma bir olay varda ben anlayamadım sanırım.

Hiç sorma, aynı durumdayız seninle.

TazZ TazZ www.ahmetcetintas.com Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Grafiker Yazılımcı
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 795
  • Beğeniler 324 / 323
  • Ticaret 19, (%100)
Ben de başvurdum. Baya avantajlı görünüyor.

Tam da kredi kartımı değiştirmeyi düşünüyordum bugün. Bu iyi denk geldi.

Umarım kabul edilir :)

creed74 creed74 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 33 / 388
  • Ticaret 45, (%100)

Mrtcn adlı üyeden alıntı

Hocam olay şu;

Her bankanın verdiği kredi miktarı, faiz oranı, karı, zararı farklı, dolayısıyla her bankanın kredi konusunda geri dönüşü de farklı olacaktır. Bu yüzden bir banka kredi puanı 1800 olana 1000 TL kredi vermezken, başka bir banka 1400 kredi puanı olana 5000 kredi verebilir. Bu şartlar piyasaya da bağlıdır, örneğin ülkenin kredibilitesi arttığında bankalar da yurt dışından düşük faizle yüklü finansman sağlayabilir ve kredi dağıtımını daha kolaylaştırabilir, daha önce 1500 puan üstüne kredi verirken bu oranı 1200 e bile çekebilir. Ekonomi kötüleştiğinde (dövizin ciddi artışı gibi, ki yurt dışından finansmanı döviz olarak alacağından yurt içinde bunu TL olarak dağıtması riski arttırır) kredi vermek için şartları zorlaştırır, kredi puanı kriterini yükseltir, zaten kredi puanı yüksek olan kredi ödemesine sadık kişi anlamına gelir.

Sizin olayınızı anlamadım, mesleğinize sistem uzmanı yazmışsınız, iş konusunda vasfınız var, sizin pozisyonunuzda birinin aldığı maaşı göze alacak olursak şu ana kadar çok rahat bir kredi kartınız olması gerekirdi. Yalnız hayatınız boyunca hiç kredi kartı ve kredi kullanmadıysanız maaşınız ne olursa olsun kredi puanınız 0 görünecektir. Bu durumda hiç bir banka onay vermez, çünkü onay manuel verilmez, sistem başvurunuzu görür, kredi puanınıza bakar, onaylar veya onaylamaz. Maaşınızın yattığı bankaya gidin, kredi kartı başvurunda bulunun, daha önce hiç kredi kartı kullanmadığınızdan ötürü puanınızın düşük olduğunu belirtin, işlemi manuel olarak yapıp değerlendirecekleri için ve puanınızı arttırmak için size düşük limitli de olsa bir kredi kartını hemen çıkaracaklardır.
Mrtcn Bullception

kişi bu mesajı beğendi.

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)

creed74 adlı üyeden alıntı

Hocam olay şu;

Her bankanın verdiği kredi miktarı, faiz oranı, karı, zararı farklı, dolayısıyla her bankanın kredi konusunda geri dönüşü de farklı olacaktır. Bu yüzden bir banka kredi puanı 1800 olana 1000 TL kredi vermezken, başka bir banka 1400 kredi puanı olana 5000 kredi verebilir. Bu şartlar piyasaya da bağlıdır, örneğin ülkenin kredibilitesi arttığında bankalar da yurt dışından düşük faizle yüklü finansman sağlayabilir ve kredi dağıtımını daha kolaylaştırabilir, daha önce 1500 puan üstüne kredi verirken bu oranı 1200 e bile çekebilir. Ekonomi kötüleştiğinde (dövizin ciddi artışı gibi, ki yurt dışından finansmanı döviz olarak alacağından yurt içinde bunu TL olarak dağıtması riski arttırır) kredi vermek için şartları zorlaştırır, kredi puanı kriterini yükseltir, zaten kredi puanı yüksek olan kredi ödemesine sadık kişi anlamına gelir.

Sizin olayınızı anlamadım, mesleğinize sistem uzmanı yazmışsınız, iş konusunda vasfınız var, sizin pozisyonunuzda birinin aldığı maaşı göze alacak olursak şu ana kadar çok rahat bir kredi kartınız olması gerekirdi. Yalnız hayatınız boyunca hiç kredi kartı ve kredi kullanmadıysanız maaşınız ne olursa olsun kredi puanınız 0 görünecektir. Bu durumda hiç bir banka onay vermez, çünkü onay manuel verilmez, sistem başvurunuzu görür, kredi puanınıza bakar, onaylar veya onaylamaz. Maaşınızın yattığı bankaya gidin, kredi kartı başvurunda bulunun, daha önce hiç kredi kartı kullanmadığınızdan ötürü puanınızın düşük olduğunu belirtin, işlemi manuel olarak yapıp değerlendirecekleri için ve puanınızı arttırmak için size düşük limitli de olsa bir kredi kartını hemen çıkaracaklardır.

Bu muhteşem açıklamanız için çok teşekkür ederim.

Ben daha hiç ne kredi kartı nede kredi aldım. Halada alamıyorum. şayet bankam olan yapı krediye gittiğimde bu durumu belirttim ama onlarda bir işlem yapmadı malesef demişlerdi. Ama ne hikmetse anında 260 bin tl ye kadar kredi verebiliyolardı. Kredi notuma yeni kimlik kartım olduğu içinde hiçbir zaman bakamadım. Sistemleri yeni kimlik kartını desteklemiyor. Buda ayrı bi saçmalık zaten bankada dahi sıkıntı çıkıyor.

Kredi kartsız eziyet çekiyorum. Yüklü ödeme yapacağım 250 TL limitine takılıyorum. Dövizdeki sıkıntıyı söylemek istemiyorum bile.

Bende mecbur 3-4 hesap ile işleri yürütmeye çalışıyorum.

Stores Stores WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 75 / 531
  • Ticaret 55, (%98)
Bugün başvurdum yarım saatte reddettiler. 3 yıldır kredi kartı kullanıyorum 4 ay önce kapatmıştım. 300 TL kredi borcum var son ayı kalmıştı. Gecikme vs yapmadım daha önce hiç. Acaba üzerimde borç var diye mi çıkmadı bilmiyorum.

Normalde ögrencilerin 1000 TL limit verilirken yapıkredi kartım kullanımımdan dolayı 1500 e cıkarmıstı. Ama en para hiç vermedi. Bakalım borcu kapatınca tekrar deneyeceğim.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al