neet
bildiğim,bilmediğin kadar
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sağlık
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hayırdır hocam zarar mı yaptınız? :)
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mertkas
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Sektörü
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam ben buraya üye oldum coinde aldım bozdurma nasıl yapacam bilmiyom, tak direk bozdurma olmuyormu
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar dün 150 tl yatırayım dedim bankadan eft işlemini verdim dün bugün göndermiş fakat koineks para yatırma işleminiz reddedildi diye bana mesaj atmış ortada para da yok ne yapmam lazım teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar iyiki 150 tl yatırmışım bu nasıl sistem anlamadım ne telefona bakan var ne destek bölümünden cevap yazan bi kere yazdılar tutarı doğru girdiğinizden emin olun vs dediler doğru girdiğimden eminim hatta dekont u bile eklerim ayrıca orda paramı geri alabilir miyim gibi sinden soru sormuştum onu cevaplamamışlar düşünün ki buraya 1500 TL yaptırmayı düşünüyordum Allah tn öyle hata yapmamışım ben burdan bitcoin alıp satana kadar olan olur zaten daha 150 tl sistem de görünmüyor destek mail attım tick oluşturdum aradım yok abi bakan yok tek artısı hesap hızlı onaylanıyormuş bende işlemler hızlı gerçekleşir sanmıştım maalesef kaç saattir 150 tl nin sistem de görünmesini bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Verimlilik Analiz
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ben kullanıyorum ödeme konusunda sıkıntı yaşamadım onay için kimlik resmini çekip atsanız yeterli adresinizi resmi adresi yazın ben ilk oturduğum adresi yazdım eşleşmiyor diye ret yedim resmi adresimi yazdım öyle onay aldım. Para işlemleri 30 Dk. 1 saat arası değişiyor.
Kınında ki Keskin Kılıç!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** T**