-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
son olarak saat 3 gibi bana dönüş yaptılar ve dekont istediler gönderdim hala dönmediler mükemmel hızlı bir hizmetleri var ! inşallah bu yıl bitcoin alırım
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar ya şans ya da bilmiyorum buraya ne zaman bişey yazsam koineks direk bana mail atıyor :D şuan döndüler sebebi parayı gönderdiğim banka hesabındaki isimle koineksteki açtığım hesabın ismi aynı değilmiş yarın ödemeyi geri iade edeceklermiş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
10bin yatiricam sizce en iyi yer neresi btc turkmu yoksa burami ?
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bugun bende yazildim ama sistemlerinde hata var kimlik numarami tanimiyor. Yabanci vatandasi icinde kimlik onayi var ona tiklayincada yine hata veriyor Arkasindan btc turke yazildim orasida sms gondermiyor arkadas koskoca para kazandiran sistemde cok basit bir sistem yapilmis telefon numarasinida tekrar degistiremiyorsun cunku ben yurtdisi telefonunu ekledim. Kim ne derse desin yurtdisi sitelerinin gozunu seveyim adamlar sitenin herseyine onem veriyorlar. Hatasizca kayit olup islem yapabiliyorsun.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben şahsen genelde alışverişlerimi oradan yapıyorum, şuana kadar hiç problem yaşamadım fakat yoğunluktan dolayı maillere geç dönüşleri sık sık karşılaştığım bir sorun.
Mertkas
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Sektörü
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar deneyimim oldu, Ben ilk koinies e üye oldum 4 saat içinde üyeliğim onaylandı ve hesabıma coin aktırdım.
Koineste Şu şekilde işliyor: Hesabındaki coinleri direk bozdurmak için, üyeleriğin alış emri ve satış emriyle hareket ediyor. Yani siz coinleri koines sitesine satmıyorsunuz üyelere satıyor ve alıyorsunuz. Ben coinimi alış emrinde bekleyen kişilere sattım ve TL ye dönüştürdüm 2 saat içinde havale yaptım hesabıma.
BTCTürk Geçelim: Öncelikle Kimlik fotorafı, Selfie ve kimlikle fotoraf, adınıza kayıtlı fatura ile üye oluyorsunuz durun daha bitmedi :) Yaklaşık 3 hafta bekledim hesabım onaylanması için. Ve ne yazikki hesabım anca şikayetim var sitesine şikayet ettikten sonra onay oldu. Şuanda her hangi bir işlem yapmadım btctürkte hesabımca coin var ama yükselmesini bekliyorum. Ha BTCTürkte coininiz varsa direk firmaya satıyor ve tlye çevirebiliyorsunuz. Koineste öyle değil, üyeler şu fiyata alacam listesi cıkıyor tıklıyorsunuz ve satıyorsunuz.