-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bu tür sitelerle uğraşacağınıza direk gidin alın.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sağlık
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Kusura bakmayında bende sanal parada yeniyim. Bir yandan ne nedir araştırıp bakıyorum. Fakat dikkatimi çeken birşey graifk kartı cpu vs vs diyorlar. Arkadaşın konuyuda görünce şaşırdım. Dolar, Euro gibi aldım gitti bu meşhur sanal paradan fakat sizler evde pc'de ltc vs kazıyorsunuz. Ne kazınıyor ki? verdiği fiyat çok düşük git 500 yatır 3-5 gün sonra bozdur daha karlı. Yada ben araştırmaları yanlış yaptım, birşeyler ters gitmiş :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bitturk'te etc fiyatı btctürkteki ile aynı değil hocam arada bayağı fark var nedendir ?
alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.
RooTR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Social Expert
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Dostlar bilmediginiz çok şeyler var şimdi en baştan alalım kısa kısa anlatayım size
Şimdi öncelikle konuşmak gerekirse internet sitelerinden bitcoin litecoin satoshi kazanmakmıs ta ödeme almakmısta bunlar hikaye he alanlar var tamam ama uzun sürede oda istisna belki
onlardaki asıl mantık kendilerine ürettiriyorlar .
Arkadasım demişki bende 3 tane pc var kazmak istiyorum şimdi tamam pc var fakat o kadar kolay degil bi kere gerekli coinleri kazmak icin gerekli özellikli donanımlar gerekiyor yani he bende 2 gb ramli 1 gb ekran kartı pc var kazabilirmiyim dersen unut derim .
aynı zamanda hadi bi şekilde pc özelliklerini çözdün birde bunun elektrik masrafı var baya baya bi elektrik tüketimi oluyor .
Bende 4 bin tl lik sistem var bitcoin uzerine evimde her ay 130 -140 dolar alıyorum suanlık iyi fakat her an risk var . patlayabilirimde yüksele bilirimde.
yani anlayacagınız üzülerek soyluyorum o site işlerini unutun 1000de 1 ihtimalli o iş
o kadar basit degil dostlarım .
öğrenmek kazmak yatırım yapmak isteyen arkadaslar pm atsın yardımcı olurum gerekli linkleri atarım alırsınız kurulumunu gösteririm.seve seve yardımcı olurum.
2 kişi bu mesajı beğendi.