-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Proje Geliştirme
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kendi projelerimizde tecrübe ettiğim şöyle bir durum var. Yeni projemizde reklam alanlarımızın dolu gözükmesi için bir adsense hesabının reklamlarını ekledik ve bu yeni site için adsense başvurusu yaptık fakat farklı sebeplerle onaylanmadı. 3-4 sefer başvuruyu tekrar incelemeye gönderdik fakat 300-400 özgün içeriğe bile yetersiz içerik diyerek geri çevirdiler. En sonunda reklamları kaldırıp denedik ve ertesi gün onaylandı.
Yani, mevcut hesaba bir sorun yaratmadılar fakat yeni başvuruyu büyük ihtimalle hali hazırda reklam barındırdığı için geri çevirdiler. Sorunuza yakın olan cevap ise şu ki daha önce bu sitede adsense reklamı olduğu için bir sorun oluşmadı yeni hesabı alabildik. Resmi bir bilgi vermiyorum sadece tecrübem bu şekilde belki daha iyi bilen bir arkadaş olabilir. :)
Yazdığın kodu bir süre sonra beğenmiyorsan, öğreniyorsun demektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Proje Geliştirme
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Rica ederim geç gördüm kusura bakmayın. Adsense sayfasından siteleri eklememiştik. Sadece kodları kopyaladık :)
Yazdığın kodu bir süre sonra beğenmiyorsan, öğreniyorsun demektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
hukuk öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben adsense'li siteyi satın aldım. adsense'i vermedi. 3 yazı ekleyip başvurdum ertesi gün adsense onayı geldi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
hukuk öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
daha önce vardı ya satıcı kodları silip verdi ben üstüne başvuru yaptım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Adsense hesabınıza dilediğiniz kadar site ekleyebilir ve reklamları döndürebilirsiniz.
2. bir Adsense almak istiyorsanız neden sitede adsense kodları varken başvuruyorsunuz?
Tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım. 2. bir Adsense mi almak istiyorsunuz?