Merhaba arkadaşlar pdo ile php bir yazılım geliştirdim. Ancak yeterli PHP bilgim yok ve change tema kodunuz yazamıyorum. Select metodu ile option form şeklinde nasıl yazabiliriz bir babayiğit bir örnek bırakabilirse çok sevinirim
pdo dedigin veritabanı işleyicisi anladığım kadarıyla teman veritabanından gelen yanıtla seçiliyor bunun içinde bilindik mysql işlemi yapacaksın eger dogru düşünüyorsam söyle sana pdo mysql kullanımını göstereyim gerisi sana kalır
tamam bu dediğinin kod hali lazım işte şimdi şöyle bir şey deniyorum ama temanın css dosyasını manuel olarak ekliyorum mysql'e işte bu css yi manuel eklemeden nasıl çözebilirim
deşikliklerinin köklü bir tema değişikliği ise önce bir tema/v1 şeklinde klasörün olmalı ve çektiğin bir fonksiyonun yani veritabanının ayarlar tablosunda tema diye bir alan ve bu alanda temanın adı olmalı örn :
"app/theme/hapy" "app/theme/man"
diye iki temam var diyelim. ben default olarak 1. olani kullaniyorum yani
app/theme/hapy -> bu klasorde assetler, temaya ozgu viewlar, fonksiyonlar falan var.
ben sistemi yuklerken bu assetleri cagirdigim fonksiyonumda bir $theme methodum olmali ve bu method bu temanin yolunu barindirmali. yani ayarlar tablomda "hapy" yazmasi gerekiyor.