Site Adresi: site adresi için Ö.M.
İstenilen Fiyat: 5000 TL
Sitenin Aylık Getirisi: yok
Sitenin Kategorisi: İngilizce Amazon Ürün yorumları
Günlük Tekil Hit Sayısı:Site yeni şuan çok az trafik var.
Satışa Hosting Dahilmi? : Dahil değil
Banlı Olduğu Sponsor: Hayır yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Thrive architet lisansı dahil (100 dolar)
Özel Notlar: Siteyi iki hafta önce faliyete geçirdim. Site dışı link yapma işine de iki hafta önce başlandı. Site şu anda yeni olmasına rağmen hedef kelimelerde 3,4 ve 5. sayfalarda.

Özgün içerikli ortalama 3000-3500 kelimelik 4 makale yayınlandı. 1 makale 25 dolara yazdırılıyor. Makale yazarlarının detayları verilecek.

Site için yaptığımız ön anahtar kelime araştırması alıcıya verilecek. Siteyi kurarken herbir makalenin getirisinin aylık 300 dolar civarı olacağını hesaplamıştık. Yorum yapılan ürünler pahalı ürünler olduğu için komisyon oranları yüksek olacaktır.

Site için en az 50 adet farklı makale yazılabilecek konu mevcut. Siteyi alacak arkadaşa izleyeceği yol konusunda ve seo konusunda yardımcı olucam.

Neden Satıyorum: Birçok farklı projeyle uğraşıyorum bunlar için paraya ihtiyacım var site burda satılan birçok site gibi ölü site değildir tam tersine yeni ve projelendirilmiş potansiyeli olan bir sitedir.

Lütfen yalnızca siteyle ilgilenebilecek tecrübeye ve az da olsa ingilizce bilgisi olan arkadaşlar mesaj atsınlar. Burada birçok site satacağım için satacağım siteyi sonrasında referans göstermek için başarılı olabilecek potansiyele sahip arkadaşa satıcam.