-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Operatör
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Arkadaşlar yeni bir site açmayı düşünüyorum. Hiç bir kar amacı gütmeden sadece ilgilenerek boş vakitlerimi değerlendirebileceğim bir site olacak bu. Oyun haberleri ile ilgili bir site açmak daha mantıklı geliyor bana ama sizlerede danışmakta fayda gördüm. Acaba genel bir blog mu açsam ? Fikirleriniz varsa herşeye açığım.
xLyra
Göründüğü gibi değil..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Oyun ile ilgili olabilir de hocam, oyunlara sürekli gelen güncellemeler vs. takip etmeniz gerekecek sonuçta belirli bir süreden sonra bir kitleye hitap edeceksiniz. Bunu boş zamanlarınızda değilde sürekli yapmanız gereken bir iş olarak görmelisiniz bence.
xLyra
Göründüğü gibi değil..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Her şey istediğiniz gibi geçer inşAllah.
borayds
Investor 📈 • Geek 💻
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Açıkçası site açmak eskiden tek ve etkili yöntemdi ama artık içerik çağında insanlar büyük sosyal medya siteleri ya da blogları etkili kullanarak daha geniş kitlelere ulaşıyor. Yalnız işin kaymağını yine sosyal medya devleri yiyor. Senin açacağın bir web sitesine hit alman hiç kolay değil. Belli anahtar kelimelerde Google'da yukarılarda çıkman gerek ya da parasını verip reklam verecen ama nereye kadar. Hevesini kırmış gibi olmayayım ama web siteni geliştirmek için en büyük motivasyon kaynağı hit almak. O aşamaya kadar sancılı bir süreç. Oyun konu olarak güzel ve revaçta. Diğer oyun siteleri neler yapıyor diye iyice araştırmakla başlayabilirsin. Bir de bütün işi tek başına yüklenmeni tavsiye etmem. İçerik anlamında bir takım kurabilirsen daha başarılı olabilirsin. Sana kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kuyruk.com: Faydalı Uygulamalar Bu Kuyruk'ta 🦚
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Sizin ilgi alanınız ve severek bıkmadan heyecanla yapacağınız sektör neyse onun üzerine açın.
Ben size Hamilelik üzerine ya da Forex üzerine site açın desem, açıp 1 ay sonra atıl duruma bırakırsınız. O yüzden bunu kendiniz seçmeniz gerekiyor. Emek verilip ilgi gösterilen her site zamanla bir kazançta bırakır zaten.