selam wm lar. aranızda bu konulardan anlayanlarınız olduğu için bir kaç ''küçük'' sorum olacak.
http://myextranews-mkr.blogspot.com.tr
1.şu temanın üst tarafındaki, more ya gelince açılan sub menüleri nasıl yapabilirim?
2.aynı dediğim şekil de ortadaki menüde de üstüne gelince açılan sub menüler var. örn: archive üstüne gelince açılıyor. bunu da nasıl yapabilirim?
3. gönderinin, yorum kısmında çıkan smileyleri kaldırmak istiyorum. nasıl?
4. blogumda daha önce ekli videolar, bu temanın mobilinde ekrana, en/boy olarak sıgmıyor. bunu nasıl düzeltirim? yani videoları mobile sığmıyor, taşıyor.
@Blogtecrübem adlı üye bu konuda yardımcı oldu,sagolsun. yüksekliğe %100 yaz demişti ve oldu. lakin önce paylaşmış oldugum, konulardaki videolar için bunu tek tek mi yapmam lazım? yoksa kısa bir yolu, mobile uyarlamak için başka bir yöntemi var mıdır? mesela şuanki temam aynı videoyu yükseliğe %100 demeden kendi kendine ekrana sığdırıyor.
bunlar bana bilgim olmadıgı için zor geliyor kaç saatir uğraştım. hiç bir şey yapamadım. YARDIMcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
son olarak temayı indirip, bloga yükleyince bomboş oluyor. yani o home about contact archive sub menu vb. hiç biri eklenmiş olmuyor. boş yani hiç bir şey gözükmüyor.
blogger>>yerleşim>>bağlantı ekle özelliğinden 1. sorumdaki olayı sadece tekli bağlantılar yani açılan alt bağlantılar olmadan yapılıyor.
Ha, bir de sizce tema nasıl? seo, hız, görünüş açısından? Sizce sıkıntılı görünüyor mu?
şimdiden TEŞEKKÜR ediyorum cevaplarınız için.