Hocam böyle bir çizimi video izleyerek yapmam mümkün mü
Kesinlikle mümkün, bende öyle öğrendim. Başta biraz sıkıcı gelebiliyor. Videoyu kapatıp "amaaaaan..." demek daha kolay geliyor ancak biraz üstüne gidince kesinlikle yapılabiliyor. Sonraları eğlenceli olacaktır. Mutlaka başlamalısın. :)
Çok teşekkürler, bu çizim çok öncelere ait. Yeni yaptığım çalışmalara bu önerilerinizle daha çok dikkat edeceğim. :)
Kesinlikle mümkün, bende öyle öğrendim. Başta biraz sıkıcı gelebiliyor. Videoyu kapatıp "amaaaaan..." demek daha kolay geliyor ancak biraz üstüne gidince kesinlikle yapılabiliyor. Sonraları eğlenceli olacaktır. Mutlaka başlamalısın. :)
Teşekkür ederim acaba siz hangi kaynaktan başladınız bu işe linki buradan ya da mesaj yoluyla atmanız mümkün mü?
İlk başladığım videoyu bulamadım ancak kullandığım teknik aşağıdaki videodaki arkadaşın kullandığı teknikle aynı. Pratiklik kazanmak isterim dersen fotoğrafı çizdikten sonra bir kopyasını posterize ederek boya katmanının altına yerleştirip, boya katmanını %80 veya göz kararına göre opaklaştırabilirsin. Başarılar! :)