-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Ya orada beni bozmamaya iten şey aslında simdi bozdurursam zarar ederim daha fazla kar etmek varken niye bozdurim mmotivasyonu oluyor genelde dolarda aynı şeyi yapar mısın aynı motivasyon olur mu bilmiyorum ama herhal yukarda direk olarak harcayamayacağın için farklı bir şeye çevirmek elinde para tutmanı sağlıyor. Yardımcı olduysam ne mutlu
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
şu kuruşlarlar varya 5 kuruş 10 kuruş 25 kuruş falan bi kutu içerisinde biriktiriyorum ben. Aylık rahat 400-500 TL biriktirmiş oluyorum sonra ptt yada diğer bankalara bütünlettiriyorum İhtiyacımı görüyorum. Genelde parayı ailemden birisine teslim ediyorum ihtiyacım olsa bile vermeyin diyorum. Onlarda vermiyor kolay kolay sonra ne yapıp edip para buluyorum ve o bozuk paralarla güzel servetler ortaya çıkmış oluyor :)
şuan köşede aileme bıraktığım 30 bin TL den fazla para oldu :)
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
sabır ederseniz olur. bende bir çok bankanın hesap kartı falan var her birine parayı dağıtıyorum kartlarıda evde oraya buraya atıyorum kimsede şifreyi bilmiyor zaten 2-3 ay sonra bakıyorum oo bide ne göreyim kartlar para dolu :D
finansbankla çalışıyorum genelde 100 tl parsa örnek iş bankasına 20 atıyorum ziraata 5-10 atıyorum sonra katlanıyor. Bak bugün cebimde 200 TL vardı s**g**ra vs derken cebimde 10 TL kaldı ama cüzdanımın arasında 50 TL daha var :) paranı sakla sonra birden o parayı bul o sana güzel bir aksiyon yaşatacak ve hoşuna gidecek bu durum. Ve para biriktirmeye daha fazla özen göstereceksin
Stark_IV
Sosyal Medya Virtüözü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Zamanında aynı senin gibiydim elime bir gün 2.000 ₺ geçerdi sabaha kalmazdı sonra sorumluluklar üstüme binmeye başlayınca kenara para atmaya başladım ölüm/hastalık mevzuları olmadığı sürece o paraya dokunmadım asla, canım bir şeyi çok mu çekti üzerimde harcayacak parada yoksa sabır dedim almadım o şeyi yemedim yine de o parayı ellemedim şu an araba alacak kadar para biriktirdim fakat arabada almayacağım alışkanlık oldu bir kere harcamamak, işimi büyütmek için yatırım yapacağım. Umarım dediklerim aklında bir fikriyat oluşturur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
MertUslu adlı üyeden alıntı
Hocam 5-10-25 kuruş nasıl ay sonu 400 tl oluyor, o kadar kuruşla nasıl içli dışlı oluyorsunuz :) sokaklara yerleri arasam 50 tl ye ulaşamam 5-10 kuruşla
bende küçük miktarlar yani 5-10-25 kuruş olayı çok dönüyor. Bende sürekli para giriş çıkışı olduğu için ister istemez büyük paralar çıkıyor ortaya. Hatta bazen sırf bütünlettirmeye üşenmek için gidiyorum markete vs parayı 5-10 kuruş şeklinde bozdurup kenara koyuyorum. Dolayısıyla bu miktarlar ortaya çıkıyor. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kısa vadede yatırım düşünüyorsan dolar bazlı btc al derim. Yok eğer ben kenara atayım dursun uzun vadeli olsun diyorsan hazine bonosu al derim. 0 risk.
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler