-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
doğum günü ayarlanmamışsa : 30 Kasım -1 çıkıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Belirsiz
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
sistemi henüz geliştirmeden denemeler yapmadan ortaya sunarsanız başınız yanar ziyaretçi kaybedersiniz geçmiş olsun.
Yalnız mısın ? mroyuncu.com| instagram.com/mrnoobofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
#vatanbölünmez hashtag i ile paylaşımınızı yapabilirsiniz.
Tüm arkadaşların öneri, şikayet, ve tavsiyeleri için teşekkür ederim 27.03.2017 yani yarın sabah ki toplantıda tamamını hem üst kadro ile hem de mühendis kadrosu ile paylaşıcam. Sizlerden ricam gördüğünüz eksikleri ve olsa daha iyi olur gibi önerilerinizi sürekli bizlere iletmeniz. Hepinizi teşekkür ederim.
Finkafe.com %100 Yerli Mikro Blog Platformu
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
logo değişirse süper olur :=) onun dışında bilgisayarda girişimizde giriş kısmı daha canlı ve biraz büyük olmalı
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
saltindagli adlı üyeden alıntı
site yazılımı size aitse, arkasında olanlar gerçekten olayı ciddiye alıyorsa, belirli kanunlar dışında sansür ve engelleme olmayacaksa YÜRÜR gider inşallah.
ellerinize sağlık.
Üstadım konuyu toplantıda dile getirdim, dediğiniz gibi herhangi bir sansürleme yok olması da planlanmıyor. Herhangi bir suç unsuru ya da yasa ihlalinde paylaşımı yapan kişi/kişiler yükümlüdür. Bu nedenle sunucularımızda video resim vs. barındırılmıyor yani sisteme dosya yükleyemiyorsunuz. Bu nedenle de herhangi bir sansürleme yok ve dediğim gibi olması da planlanmıyor.
Diğer arkadaşların da öneri ve belirttikleri sorunları ilettim tamamı ile ilgilenecekler. Öneri ve sorunları bildirmeye devam etmenizi rica ediyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
I&T
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türkiye'nin yüzde yüz yerli sosyal medya sitesi sloganı ile yola çıkan Finkafe :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türkiye'nin yüzde yüz yerli sosyal medya sitesi sloganı ile yola çıkan Finkafe'den bahsetmiştik arkadaşlar.
Aradan geçen 9 ayda değişen şeyler oldu.
Sizlerden
FİNKAFE'yi tekrar değerlendirip fikirlerinizi ve önerilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tasarım konusunda çok eksik gördüm ben, ha yap deseniz yapamam bende konuşmak kolay ama yapacak kadronuz varsa baya değişiklik yaptırmak gerek diye düşünüyorum.