-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Yaşam Koçu
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar, yeni açmayı düşündüğüm blogum için SSL sertifikası acaba seo açısından bir fayda sağlar mı? SSL sertifikası gerekli ise mobil uyumlu halinde mi almamız gerekiyor? Bu konuda bilgi verebilir misiniz ?
Blogta herhangi bir satış olmayacaktır sadece gezilen görülen yenilen yemekler hakkında tecrübeler aktarılacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam SLL olması sizin avantajınıza. google de bu konuyu önemsiyor eğer ki sll olmazsa google sizi güvenli değil diye gösterir ve kullanıcılara uyarı verir sayfs güvenli değil devam etmek istiyor musunuz diye çok kullanıcı kaybedersiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Yaşam Koçu
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
örnek bir kaç blog var onlarda olduğunu düşünmüyorum ancak bu şekilde bir uyarıda almıyorum girerken. SSL sertifikası olmayan her site için google bu şekilde soruyor mu ? diğer sitemde de yok mesela bu şekilde birşeyle hiç karşılaşmadım. Bir ara sadece virüs girmişti o zaman güvenli değil deyip buna benzer birşeyler çıkarmıştı ancak normal şartlar dediğinize tanık olmadım. Şaşırdım şuan siz söyleyince.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam siz bilirsiniz ama ben güvenli değil diyen bir siteye girmem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Hosting
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ücretsiz SSL' ler mevcut işinizi görecektir.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
SSL artık bir nevi şart gibi birşey oldu birde ücretsiz sertifikalar varken yapmamak için pek fazla bir neden kalmıyor.
Yapmak zorunda değilsiniz fakat ileride sitenizin tasarımı konusunda sıkıntı çıkma ihtimali var. SSL olmayan ve içeriğinde FORM benzeri kullanıcının veri girebileceği alanların Google tarafından ŞÜPHELİ olarak işaretlenme olasılığı çok yüksektir. Bu riski almamak ve ileride daha fazla uğraşmamak için SSL bağlantıya geçmeniz tavsiye olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Yaşam Koçu
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ücretsiz mi yoksa iş görecek uygun fiyatlı bir sslmi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kullanıcıların bilgisayarlarındaki yerel müdahalelerden kullanıcıları korumak, Google'da yükselmek için ücretsiz olan bir şeyi neden kullanmayasınız ki? Ücretli-ücretsiz fark eder mi onu bilmiyorum ama.