-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi günler arkadaşlar, boombox temasının içerisinde hazır gelen emojileri kullanmak istemiyorum. Tema içerisinde *.ico şeklinde dosyalar arattım fakat bulamadım. O kadar basit değilmiş anladığım kadarıyla :) Kodlanmış bir şekilde muhtemelen. Emojilerin değişimini hangi PHP sayfasından ve hangi klasör içerisindeki dosyaları değiştirerek ya da editleyerek yapabilirim? Ya da böyle bir imkan var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler...
68165
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Font şeklinde yada 1 tane png şeklinde olabilir. Çözümü yazan olursa beni de etiketlerse memnun olurum. İleride lazım olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam emojilerin bulunduğu klasöre değiştirmek istediğin aynı emojiyle değiştirirsen olur ( aynı isim)
Eğer farklı isimde olsun istiyorsan index.php'de çağrılan emojinin de yolunu değiştirirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiç böyle basit düşünmek aklıma gelmedi, bi de anlıyorum diye geçinirim : ). Teşekkkür ederim hocam. ..... wp-content/plugins/boombox-theme-extensions/boombox-reactions/svg/omg_2.svg
adresinden geliyor. Eğer oradaki SVG dosyasını birebir ölçülerde Photshop ile değiştirirsem olabilecek gibi görünüyor.
Teşekkürler...