-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
arkadaşlar selam.
Ben geçen yıllarda bi youtube adsense hesabı aldım.
youtube adsensesi bana sitende kullanabilirsin siteni bize bildir diye bildirim yollayıp durdu.
en sonunda wordpress bi site açtım ve o bildirime tıklayıp sitemi kayıt ettim.
3 4 gün sonunda bana mesaj geldi onaylandı diye. reklam kodu oluşturdum ve sitemde gözükmeye başladı reklamlar. şimdi ise bu siteyi istemiyorum. bu kodu direk kopyaladım blogger siteme yapıştırdım ondada gözüküyor reklamlar. yani adsense bu kadar basit bişeymi ben böyle kazanc sağlayabilir miyim ? (hiç sanmıyorum ) sanmıyorum çünkü hangi blogger siteme html olarak yapıstırsam reklamlar işliyor. sanırım sadece görüntü.
aydınlatırsanız sevinirim.
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** U**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Aslında zor birşey yok yine aynı mantık aşşağı kısımdan site ekleme kısmı var eklediğin siteleri istersen belirtebilirsin yinede kazanç sağlıyor için rahat olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ramazayn gösterim örneğin 10 oluyor 10 dk sonra yavaş yavaş 0a düşüyor. bu nasıl bi sorun
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Merhaba.
Adsense üzerinden "Web" onayını 1 kere alırsınız. 1 kere onay aldığınızda artık Adsense hesabınızı politikalarına uygun olan tüm sitelerinizde kullanabilirsiniz.
Bu Adsense'nin basit olduğunu göstermez. Aksine, bir kere onay alabilmişseniz, sizin işi bildiğinizi düşünür ve özgürlük tanır.
Fakat bunu suistimal ya da manipüle etmeye kalkarsanız yaptırımlarını site bazlı Adsense block ya da hesap bazlı Adsense block şeklinde uygulamaya devam eder.
İstemediğin siteleri Adsense paneline girip, sol taraftan "Sitelerim" bölümü aracılığı ile, sadece onayladığım siteler yolunu izleyerek etkisiz hale getirebilirsin.
Adsense, senin iznin olan sitelerde reklam gösterir yalnızca. Tabii bunu ayarlaman gerekiyor.
Panelini biraz kurcala ve istemediğin tüm siteleri engelle. Bundan sonra sadece onayladığın sitelerde reklam çıksın istiyorsan, bunun da ek olarak ayarını yap.
İyi forumlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
KDOGAN çok teşekkürler. peki şimdi ben kaç tane blogger sitemde kullanabilirim adsensemi. 100 tane blog açsam hepsınde kullanılır mı ? benim anlamadıgım youtube adsense sitede kullanılmaz bloggerda kullanılmaz diye çok okudum orda burda o yüzden garipsedim. ayrıca ilk sitemin onaylanmasıda öyle 2 adım sürmedi. siteyi yazdım 3 gün sonra onaylandı mesajı geldi. tek adım yani. garip geliyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
KDOGAN o zaman diğer adım olan iyi bir websitesi açma kısmına geçebilriim. çok teşekkürler