-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Selam arkadaşlar, googleda araştırırken gördüm bazıları footer link almak google ın gözünde siteni kısa süreli yükseltsede sonradan düşürür vs. yazmışlar.
Sitem bir film sitesi ve bazı filmlerden günlük toplamda 2k tekil hitin altına düşmüyor 2.2 k hit alıyor 36 gün oldu açalı alexa tr 9k.
Ben şimdi bu sitem için footer link alımı yapayımmı? Çok param yok aylık 150 tl falan ayırsam bu iş için yeterli olurmu? Yoksa forumdaki backlink satıcılarıylamı anlaşayım onların fiyatları daha uygun gibi geldi?
Stark_IV
Sosyal Medya Virtüözü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
36 günlük siteden footer link çıkarsan alanı da üzer satanı da.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
merhaba kalıcı olmassa backlink zarar verir üc ay adın siten ilerledi kaldıttın siten çöküşe gecer ayrıca dofallow cıkış olan backlin zaten kalitedir sana kefildir lakin şöyle bir durum var sana kefil olan senden iyi bir site ise :d genel olarak boktan sitelerin kefilligi işe yaramaz boktan insanlarınkide yaramadıgı gibi :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
siten benim kriterimi gecmiş arkadasda haklı lakin benim kriterim kimseninikine benzemedigi için özgün seo :) calısmalara başlaya bilirsin link alacagın siteleri bana özelden yaz analizini yapayım keyifli calısmalar
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
siteniz özgün olduğu sürece zamanla yükselirsiniz hocam. Önemli olan özgünlük ve güncellik bana göre. Hangi site olursa olsun.
Editörler aranıyor!...