mdhouss
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Min. 4,5 lira bir reklamdan 0.5 dolar başka bir reklamdan 0.1 dolar baska bir reklamdan yani ortalama 4,5 + 0.6x3,7 = 7~ lira yaklaşık günlük gelir ortalama 2k hite normal mi arkadaşlar?
Tabi bu 2k hitin hepsi organik değil. Sosyal medyadan gelen var ve bir sitede günlük reklam konusu açarsam +2k ve üstü hite ulaşıyorum, maalesef. Bir türlü anahtar kelimede istediğim yere ulaşamadım. Hatta site adımı yazinca dahi başka bir site benim ustumde çıkıyor bazen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İş Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
2k hit*1.5 sayfa g.*0.01 sayfa tık.*0.20 tbm= 6 TL Yani evet ortalama olarak normal hocam
1 kişi bu mesajı beğendi.
mdhouss
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@serdarcr sag ol hocam. Google adsense değildi lakin olsa onlada aynı gelir gelirmiş. Hatta 1 lira fazla :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İş Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Anladım :) Bol kazançlar hocam. Allah işinizi rast getirsin
rafet55
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
JavaScript cO
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim yeni hitlenen bir sitem var günde 200 tekil kadar görüyor ortalama kazancım 3 ile 4 tl arası %90 google aramalarında geliyor %10 facebook twitter şimdi rekabet bol kelimelerde çok şansın yok musluğun başını tutanlardan sana bir şey kalmaz rekabeti az ama arama hacmi yüksek keliemlerde makale yazmalısın
Farzedelim firma rehberin var eczaneler üzerinde şimdi istanbul eczane kelimesi deyince orada arama listesinde çıkma şansın az bu işin yazılım yönüyle bu işleri çözmen lazım bilmiyorsan istanbul pazarına girme derim onun yerine hakkari eczane kelimesi senin için daha makul olur evet istanbul kadar hit gelmez ancak hit gelince ilk sırada olabilirsin mesela hakkari çukurca nöbetçi eczane eğer bu kelime bazlı makale yazarsan mesela 300 ile 500 kelime arası all in one seo snippet hakkari çukurca nöbetçi eczane kelimesini geçirirsen aramalarda rahatlıkla çıkarsın dostum eforunu büyük şehirlerde harcama onun yerine küçük şehirlerde harca emin ol kazanacaksın seo işi tecrübe sistem işi herkesin kendi tekniği vardır