-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sunucu Yönetimi & Geliştirici
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Doğru söylemiş . Bu yazılımdaki kod bunun cachesi önemli. Forum yazılımında ise kullanacağınız eklentiler önemlidir.
20k gösterim dediniz. Normalde bu sayı için söylediğiniz özellikler fazla ama forumda dolanan bir kullanıcı sürekli olarak sayfa değiştirir ve bildirim sistemi vs kaynak kullanımı değişkendir.
8gb yerine 4gb ramli sistem de yetecek gibidir. Mümkünse sql ayrı web+php ayrı sistem kurun. Sistem güvenlik açısından daha güvenli olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Linux Server,Network(ipv4+ipv6) https://ahmetozer.org https://github.com/ahmetozer
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sql boyutu okadar fazla ise ozaman başka fakat yinede bu makina çok. Şirketler böyle makinalarda 20-30gb sql kullanıyor.
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Günlük 10-15k hitli siteyi hosting'de barındırabilirsiniz. Üstelik CPU maksimum %5 oluyor :) Fastest Cache + Cloudflare ile bu mümkün. Hostu Godaddy'den alın ve sistemi kurup keyfinize bakın.
MeMo
SEO Candır, MeMo Uzman :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
ucuz VDS alın boşa para :)
LovAd
Freelance Yazılımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ovh paket 1 vps ile günlük 30K illegal site kaldırdım bu sunucuyla bi 100K bile kaldırırım tabi arkadaşların dediği gibi içerik ve yazılım önemli optimizasyon önemli :D hemde bende litespeed falanda yoktu centos işletim sistemine centos web kontrol paneli kurmuştum yani litespeed ve cpaneli centosa kursam var ya ohooo uçururum :D kullanmasını bilene güzel herşey ;)
StilPut İnternet Hizmetleri