Glaus
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
Ü** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kabahat sizde hocam. Ne olduğu belli bu firmanın siz hala gidip bunlardan alışveriş yapıyorsanız çekin müstehak size :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ama bir şey yazmıcam öyle okuyum dedim de arkadaşlar biraz ciddi olun sizlerin karışısın da çocuk yok firma var insanların ekmeğiyle oynamayın hemen küçük bir durumda karalama yapmayın gidin iade isteyin yani durduk yere gelip de firmayı bilmeden laf yapmayın yönetime bildiriyorum konuyu bilginize sağlıcakla.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba,
Sanırım sizin içeriğinizi yanlış anlamışlar. Sözleşmelerinde beyan ettikleri husus hacking,exploit gibi hack dosyalarının paylaşılması ve barındırılması konusunda sıkıntı çıkmış belli ki.
Sitenizde hack, exploit kelimeleri geçiyor diye değil dosya barındırmasıyla alakalı engelleme olabilir. Bu tarz hack, exploit gibi dosyaları başka dosya sitelerinden paylaşabilirsiniz.
Yok dosya vs paylaşımı yapmadım diyorsanız o zaman hosting sağlayıcınızı en kısa zamanda değiştirmenizi tavsiye ederim. Bu yaptıkları işlemden ötürü maddi ve manevi olarak bir zarar gördüyseniz eğer hukuki haklarınızı da kullanmaktan çekinmeyin.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**