lostyazilim
tr.link

Yöncü İçerik Sansürü

29 Mesajlar 4.269 Okunma
lstbozum
tr.link

Handikap01 Handikap01 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek W*rez, Ad*lt, Film Hosting
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 524
  • Beğeniler 206 / 89
  • Ticaret 14, (%100)

jasberk adlı üyeden alıntı

Yok gayet kurnazlar.
Gelen yanıt VDS gibi bir paylaşımsız sunucu aldığım takdirde bu tarz hatalarla karşılaşmayacağım yönünde :)

Ofshore hosting sağlayalım pm atın kafanız rahat olsun

wmaraci
reklam

jasberk jasberk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 19 / 14
  • Ticaret 1, (%100)

Yöncü adlı üyeden alıntı

Sayın Alperen Eymen ÖZCAN,

Bir sorun ilettiniz ve çözüm için size destek sisteminden yardımcı olmaya çalışıyoruz. Amacınız sorun çözümü mü yoksa bir firma karalama kampanyası başlatmak mı? Eğer çözüm istiyorsanız bir sorun ilettiniz sorunu çözmek için size yardımcı olmaya çalışıyoruz bu süreçte neden firmamızı karalıyorsunuz? Eğer çözüm istemiyorsanız sorun yaşadığınızda sorunu çözmek yerine farklı firmadan hizmet almak isterseniz hizmetinizi iade edelim. Farklı firmadan hizmet alın. Fakat bilmeniz gerekir ki bir sorunda çözüm beklemeden o firmayı karalamak şikayet konuları açmak etik ve ahlaki değildir. Firmamız müşteri memnuniyetini ön planda tutar ve 7/24 destek ile çözüm ve memnuniyet için yardımcı olur. Bu konuda objektif düşünmenizi ve yapmak istediğinize karar vererek bize bildirmenizi bekliyoruz.

Saygılarımla.

Sorunu zaten ben çözdüm.Muhteşem güvenlik sisteminizi atlatmam için hack kelimesini kaldırıp yerine korsan kelimesi eklemem yeterli oldu.Gerçekten çok yetersiz bunu belirtiyorum.Sorunu ve çözümü tam olarak kavramış biri olarak şirketinizi karalamıyorum şirketinizden aldığım hizmet ile ilgili yorumumu bir forumda paylaşıyorum bu sizi neden bu kadar rahatsız etti ? Bence rahatsız etmesinin sebebi sizinde ne kadar ilkel bir sistem kullandığınızın farkında olmanız.Şimdilik iade istemiyorum yedeklerimi alıp bir süre daha kullanmaya devam edeceğim.

Glaus Glaus Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek ...
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** D**
  • Mesajlar 238
  • Beğeniler 54 / 83
  • Ticaret 5, (%100)
Kabahat sizde hocam. Ne olduğu belli bu firmanın siz hala gidip bunlardan alışveriş yapıyorsanız çekin müstehak size :)

YakupTEKiN YakupTEKiN Web Developer Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 710
  • Beğeniler 190 / 276
  • Ticaret 12, (%100)
Ama bir şey yazmıcam öyle okuyum dedim de arkadaşlar biraz ciddi olun sizlerin karışısın da çocuk yok firma var insanların ekmeğiyle oynamayın hemen küçük bir durumda karalama yapmayın gidin iade isteyin yani durduk yere gelip de firmayı bilmeden laf yapmayın yönetime bildiriyorum konuyu bilginize sağlıcakla.
MehmetMasa

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Yöncü bey,

Arkadaş burada sorununu dile getirdi. Zira yapmış olduğunuz uyarı bu tür blog sahiplerinin firma tercihi yaparken sizi neden tercih etmemesi gerektiğinin kanıtı niteliği taşıyor.

Yani bu konun açılıp yaşanan sorunun tüm kamuoyu ile paylaşılmasında bir sakınca yok. Bu konuyu sabote eden tek kişi sizsiniz. Gerekli desteği arkadaşa göstererek yasaklanan kelimeleri tekrardan paylaşmasının önünü açmanız gerekiyor.

Ancak bu şekilde destek olunur. Arkadaş da sorunun çözüldüğünü paylaşır. Ama konuyu silmesi konusunda kimseye emir veremezsiniz.

YakupTEKİN Bence ortada karalama yok. Sizinde bu şekilde bir blog siteniz olsa aynı sorunu yöncü'de yaşaya bilirsiniz. Bu konu diğer arkadaşları yaptıkları dayatma hakkında uyarıyor.
bluecity

kişi bu mesajı beğendi.

cagdaskorkmaz.com.tr

• Üyelik 12.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 19 / 14
  • Ticaret 1, (%100)

YakupTEKİN adlı üyeden alıntı

Ama bir şey yazmıcam öyle okuyum dedim de arkadaşlar biraz ciddi olun sizlerin karışısın da çocuk yok firma var insanların ekmeğiyle oynamayın hemen küçük bir durumda karalama yapmayın gidin iade isteyin yani durduk yere gelip de firmayı bilmeden laf yapmayın yönetime bildiriyorum konuyu bilginize sağlıcakla.

Hocam ortada karalama kampanyası yok gerçekler var ve bunu firmanın kendisi dahi inkar edemiyor.

Machine Machine www.mybb.pro Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Front end Developer
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)
Merhaba,

Sanırım sizin içeriğinizi yanlış anlamışlar. Sözleşmelerinde beyan ettikleri husus hacking,exploit gibi hack dosyalarının paylaşılması ve barındırılması konusunda sıkıntı çıkmış belli ki.

Sitenizde hack, exploit kelimeleri geçiyor diye değil dosya barındırmasıyla alakalı engelleme olabilir. Bu tarz hack, exploit gibi dosyaları başka dosya sitelerinden paylaşabilirsiniz.

Yok dosya vs paylaşımı yapmadım diyorsanız o zaman hosting sağlayıcınızı en kısa zamanda değiştirmenizi tavsiye ederim. Bu yaptıkları işlemden ötürü maddi ve manevi olarak bir zarar gördüyseniz eğer hukuki haklarınızı da kullanmaktan çekinmeyin.

MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro

• Üyelik 12.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 19 / 14
  • Ticaret 1, (%100)

Machine adlı üyeden alıntı

Merhaba,

Sanırım sizin içeriğinizi yanlış anlamışlar. Sözleşmelerinde beyan ettikleri husus hacking,exploit gibi hack dosyalarının paylaşılması ve barındırılması konusunda sıkıntı çıkmış belli ki.

Sitenizde hack, exploit kelimeleri geçiyor diye değil dosya barındırmasıyla alakalı engelleme olabilir. Bu tarz hack, exploit gibi dosyaları başka dosya sitelerinden paylaşabilirsiniz.

Yok dosya vs paylaşımı yapmadım diyorsanız o zaman hosting sağlayıcınızı en kısa zamanda değiştirmenizi tavsiye ederim. Bu yaptıkları işlemden ötürü maddi ve manevi olarak bir zarar gördüyseniz eğer hukuki haklarınızı da kullanmaktan çekinmeyin.

Hocam böyle bir husus olsa zaten burada paylaşmam dahi ancak herhangi bir dosya yok sadece içerikte hack kelimesi geçtiği için sadece o sayfayı sansürlemişler.Direk içerik sansürü yani.

caddebodrum caddebodrum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 853
  • Beğeniler 27 / 212
  • Ticaret 11, (%100)
:) ben başka firmaya geçtim rahatladım şahsen
jasberk

kişi bu mesajı beğendi.

youtube bayi

MehmetMasa MehmetMasa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 1946
  • Beğeniler 552 / 554
  • Ticaret 40, (%100)

jasberk adlı üyeden alıntı

http://prntscr.com/hs5z49 Arkadaşlar konu açmamdan dahi rahatsız oldular çünkü biliyorlar hatalı olduklarını

"Konu inceleme aşamasındayken şikayet konusu açmanız etik değil"
Yöncü bir firma ve birçok müşterisi var. Müşterisi olduğu gibi kullanmayı düşünen insanlarda var. Siz burada bir firmayı karalıyorsunuz denebilir.
Yoncu ile iletişime geçip sorunu çözemedikten sonra konuyu açsaydınız daha iyi olurdu. En kötü ihtimal ödemenizi geri yapar ve sitenizi taşımanızı isterler sizde hizmetten memnun kalmadım diye açarsınız..
Ozcanocak Render

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al