-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Proje Geliştirme
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yetenekten önce diplomaya bakıyorlar diyenlere katılmıyorum şahsen. Referans ya da çalışmaların iyi ise kendini ispat edebileceğin işlerin, örneklerin varsa iş bulabilirsin. Şahsen turizm mezunu olan bir yazılımcıyım. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazdığın kodu bir süre sonra beğenmiyorsan, öğreniyorsun demektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle Merhaba Saygı Değer Kardeşim.
Ben burslu olarak bilgisayar programcılığı bitirmiş bir kişiyim. bunun yanın da Profesyonel yazılımcı olan ağabeyim sayesinde grafikerliğin g'sini bile anlamayan biri olarak kendi ve çevresinde ki iş arkadaşları sayesinde gerek kardeş, abi olsun çok şey öğrendim nasıl mı bana önce yaz, çiz, gölge, yap gibi örnekler belirttirler. daha sonra kodlamadan yola çıkarak bir resmi mükemmel ötesi yapabilmek için onu yaptım sildim yaptım sildim. sonunda baktım ki bu işte ustalaştım. diyelim ki bunun okulunu okumak istiyorsun elbette okuyabilirsin yaşın oldukça buna çok müsait ilerleyen zamanlarda olgunlaştıkca daha iyi yerlere gelirsin. uzun lafın kısası kimseden yardım almadan araştırma yaparak grafiker ismini üzerinde taşıyabilirsin. YouTube kanalların da bir çok öğretici kanallar, mevcut. sabır ve yetenek işidir. herşey senin elinde :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Jean Michel Jarre
Equinoxe IV
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sorunun cevabı evet.
Ama böyle sorular sormamak için okul okuman gerektiğinide okudukdan sonra anlayabilirsin.