-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
evet webmaster arkadaslar gecene buna benzer bir baslık acmıstım kiminleriniz elestirdiniz kimleriniz güldünüz sonunda basarıya ulastım elestirileriniz bende azim yaptı ve suan actım sitemi ve hepinizi bekliyorum ayrıca buradan elestiri kabul etmiyorum önce önyargıyı kırınız siteme 1 saniyede üye olunuz üye oldugunuz zaman kadirhames i arkaslarınız arasına alınız ve oradan elestirinizi yapınız kimse öncelikle öyle gelip gülüp mülesin kalbini kıraraım onca emegim var ben kimsenin emegine gülmedim güldürmem önce herkes simdi diyecek logo logo yapında koyayım yerine baska da esksimin oldugunu sanmıyorum varsa eksik gördükleriniz yazınız tamalarım saygılarımla
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
birde benim sitem link çöplügü degil gelip sitenizin falan reklamını falan yapmayın üzerim :) :D
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
" FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); " Üst köşede sinir bozucu :)
Bir ara aynısı balıklar için yapılmıştı özel yazılım değil sanırım.
Facebook'a çok benziyor (aynısı gibi)
Türkiye'nin Yerli Sosyal Paylaşım Sitesi Açıldı! Paylastıgınız +18 ifsa ve buna benzer şeylerden site sorumlu degildir..yüklediginiz mp3,mp4,film gibi telifi olan içeriklerden sizler sorumlusunuz...Ülkeyimizi Bölücü Küçük Düşürücü Benzer Paylasımlarınızı Direkt Cumhuriyet Savcılıgına Verecegimi Tüm Üyelerimiz Bilsin...Burası Bölüclerin Olacağı Bir Platforum Degil Burası Milletini Sevenlerin Onun Ugrunda Şehit Olanların Mecrası Olacaktır...A.Kadir Hemeş
Profesyonellikten uzak bir yazı.. Kullanıcı sözleşmesi oluşturup tek tek yazabilirdiniz.
sağ üst buton renkleri çok kötü duruyor.
En önemlisi yüzbinlerce kişiyi bir arada tutmak için özgün olmalısınız. Bol şans
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
eleştirileriniz valla dikate alıncak suan acemiligime verin onları yazmak zorundaydım yazdım keyifli geceler ilerleyen günlerde duyuru degişir duyuruya takılmayınız sag üst butonda degişecekir keyifli geceler
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Türkiye'nin sosyal medya ağında Türkçe karakter desteği olan font kullanılmıyor :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
resit hocam ne yapalım yani ölelimmi :D hem lestirilerinizi sitem üzerinden 1 dk da üye olup yapınız dedim elestiriniz gecersiz :D saymıyom oynamıyom aha küstüm yatıyom :)
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
sitenizi incelemekte bulundum gayet hoş bir görünümü var. facebook andırıyor düzenlenmesi gereken kısımları resimli bir şekilde göstermek isterim
http://prntscr.com/hs8mnf
1 kişi bu mesajı beğendi.
Jean Michel Jarre
Equinoxe IV
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
emrsrh hocam valla biz bunu yaptık kendimiz yerli oldugumuz için yerli dedik begenmemissin madem emege tesekkür edseydin keske valla uzun yıllardır net alemindeyim baktım birseyde emk var valla begenmesemde begendim dedim emegi gecen kişiler gaza gelsinler ve daha iyi birseyler cıkartsılar istedim sizlerde bunu göremeyince sanmayın isak kusu gibi gecelerde dem tutarım ben yine gündüzleri cıgırırım türkümü bagırarak hemde saygılarımla elstirilere çok kapalıyım bir yazarsanız bin ah alırsınız benden
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
muffins hocam saygılar sunarım insalah logo diyeceksinizdi onu zaten yazmıstım ben yazımın içinde menüleride degitirecegim söz ama suvar gercekten sizi taktir ederim incelemissiniz buradan incelemeden bizi yarılayanlar var onları sizler göremessiniz ben görüyorum çünki bir çekememezlik seziyorum bu gün degilki onlarla kavgam yıllardır sürüyor onlar heryerde göremessiniz saygılarımla
1 kişi bu mesajı beğendi.
işte buu