-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
52, (%98)
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda 2014'ten bu yana değiştirdiğim telefonlarımdaki resimlerim videolarım vs var.Hepsi benim için birer anı, hatıra.
Bunları 4 yıl olacak bilgisayarımda tutuyorum ama bilgisayarımda girdiğim çıktığım siteler belli hani bir şey olur kaybolur diyede korkmuyorum değil açıkcası.
Bu resimlerimi videolarımı en iyi nerede depolayabilirim? yani yıllarda geçse içinden kaybolmasını istemiyorum bi bilgisayara taktığımda görünsün istiyorum.
En iyi saklama yeri sizce harddiskmi? Harddiskse önerebileceğiniz kaliteli harddiskler hangileridir? Yoksa depolamak için başka bir öneriniz olurmu? :confused:
HakikatTR
Nizamettingumus.Com.TR
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Müsteşar
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Harici hardisk veya yedekleme siteleri olabilir. Ben Microsoft Onedrive kullanıyorum. 1tb aylık 13 lira Ofis 365 dahil.
NETEOR
neteor.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
google drive & photos bunun için ideal. 8 senedir tüm dosyalarımı (foto ve videolarda dahil) google drive'da depolarım. ama şuan fiyatlandırmasından dolayı icloud kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
52, (%98)
İnternet üzeri harici önerebileceğiniz bir şey yok mudur?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Merhaba dostum,
Bilgisayarımda sadece fotoğraf değil, bir depo arşivim var. Buradaki tüm belgeler, dosyalar kıymetliydi. Olası bir hdd arızasında tüm belgelerim uçabilirdi. Bunun için harici hdd satın aldım. WD 2 TB aldım. Şu an gayet memnunum. Harici hard disk almanı kesinlikle tavsiye ederim.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
harici hdd yada kaliteli bir flash bellek çok sık kullanmadığın sürece pek bir riski yok. Tabiki hdd daha güvenilir ve olası bir arızada kurtarılma şansı daha yüksek. seagate markası olabilr mesela.
samsung toshiba falan bakmana gerek yok onların içinde de genelde wd yada seagate oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yapacağın tek şey hard disk almak bunun bir alternatifi yok .. sormanız bile komik