-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar merhaba, Adsense'e başvurdum, yaklaşık 10 gün kadar oluyor, hala bir olumlu veya olumsuz geri dönüş iletisi almadım. Sebebi ne olabilir?
Site adresi imzam'da mevcut. Hitleri ve tıklanma oranı çok başarılı bir site.. Aydınlatırsanız sevinirim.
kingadam
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
1 gunde donuyor aslinda ben mesela tam 1 günde adsense aldım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana da dönmüyor hocam 1 aydır falan başvuru duruyor sitenizi hazır duruma getirmeye çalışıyoruz diyor hala.
https://ilgincenteresan.blogspot.com.tr/
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Sanırım bu süre değişiyor. Bir sitem için 3 ay beklemiştim. Dün başvurduğum site ise bugün onaylandı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Adsense başvuru süreci, durumun neye bağlı olduğunun anlamadığı bir şekilde değişkenlik gösteriyor maalesef. Bazı internet siteleri için 12 saatte bile mail gelirken, bazı başvurularda "başvurunuz alındı" "hoşgeldiniz" gibi mailler bile 30 ila 40 gün sürebiliyor.
Sabır... :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Herkese sunduğu çözüm fikirleri için çok teşekkür ederim. Bekleyeceğim artık yapacak bir şey yok. :) İyi akşamlar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Başvurum kabul edilmemiş üstadlar.. Neden, niçin öyle oldu ki acaba? Fikri olan paylaşırsa sevinirim..
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Siteniz Google AdSense program politikaları veya Web Yöneticisi Kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığı için, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.
Aşağıda sitenizde kullanıcı deneyimini iyileştirmenize ve AdSense ölçütlerine uymanıza yardımcı olacak bazı öneriler verilmiştir:
Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.