mr0kurt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynen , bende katılıyorum. eski üye değilim ama :)
Admin bu konu hakkında düşünür sanırım .son zamanlarda bu tür isteklerden çok konu açılıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
O kadar haklısın ki hocam ne desek boş. Ben de *** a üyeyim oradaki aktifliğin yarisı yok burada orada hergün 2 3 iş alıyorum burada 2 günde bir is alıyorum.
İs yapanlardan amatörce olanlarda var kendi adıma konusayım tumblr backlink yapmak icin cok cok kaliteli hesaplar ve hesap zincirleri gerekir. Benim 7 adet hesabim var senelerdir hesaplari özel olarak kasiyorum. Alexa dünya sıralamasinda 900kdan 2milyon arasi bloglardan link veriyorum. Bugün orta ve üst bir seviye sitelerin alexa siralamasina denk bu. Burada adam 4 5 aylik 5 10k hesapla backlink satıyor. Bunları alanlar da var bi de. Sonra neden verimsiz oldu yahu güzel kardeşim sen doğru kişiden almıyorsun ki bunu. Tumblr backlink ise yaramıyor değil ! Sen yanliş kisiden alıyorsun verimsiz ve zararli oluyor. Bu sekilde her şey verimsiz olur logo da seo da her şey yani
Ek olarak bir ton cakma seocu çakma grafiker dolu forum. Tek tek ayiklanmasi gerek. İş alacak insan da almayacak insan da günde 100 kez pm atıyor. Bu konuyu ben de açtim. Moderatörlerden biri üye alimda degisiklik olmayacaktir diye cevap verdi. Umarim sizi dikkate alirlar.
Edit: *** yönetimi de berbat dostlar. Tamam aktiflik ve kullanici sayisi bakimindan *** önde lakin *** modları vs.. çok ilgisiz. Fakat 100 üzerinden puanlama yaparsak *** %80 wmaraci %40 alır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yönetim konusunda *** gerçekten çok kötü.Çünkü saçma sebeplerden dolayı banlayabiliyorlar.
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
kadirckr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hakli. O kadar kalitesiz başliklar aciliyor ki sanki burasi her 5 kurus parasi olanin 2 günde uzman edileceği yer gibi. tahammül sinirini asan sacmalikta basliklar var. nence herkes uye olabilsin fakat kurallar katilastirilip vurgulanmalidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Forumda kalitenin artırılması için çeşitli düzenlemeler yapılması şart oldu artık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sanki forum üzerinden günde 100lerce ticaret dönüyormuş gibi ticaret konularına ücretli üyelik zorunluluğu getirilmiş. Neden? Havuz sistemi mi var ticarette? Ya da konu açarsak onlarca teklif mi alacağız ticaret mi garanti ediliyor?
Zone, iyinet, *** hepsinde yöneticilik yaptım, böyle amatör yönetilen bir forum görmedim.
Zoraki paralı üye olacağım birde o ürüne teklif dahi gelmeyecek. 0.50 TL olsa yine almam. Vizyon sıfır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Dolandiricilar kol geziyor banlansada farklı nickle dönüyor
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Fikir veren üyelerimize çok teşekkürler. Dikkate alınacaktır.
Yemek yediği kaba tüküren arkadaşlara ise diyecek bir şeyimiz yok.
Herkese iyi forumlar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)