-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba,
Biraz tuhaf olacak ama işlemci 100 derece sıcaklık gösteriyor suanda.
1-2 gün önce bilgisayardan aldığım verileri kontrol etmek istedim, işlemci boştayken 65-70 derece yük altında ise 100 derece sıcaklıkta çalışıyor. Bilgisayarı açıp temizledim fanı söktüm termal macunu temizleyip değiştirdim ama sorun çözülmedi. İşin ilginci kim bilir kaç zamandır böyle kullanıyorum ama bir sıkıntı olmadı. Ne kadar zamandır böyle olduğunu bilmediğim içinde performans kıyaslaması yapamıyorum. Ama temizlikten sonra tam tersi bi performans kaybı yasadım gibi.
Tavsiyesi olanları dinliyorum.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Mining virüsü yemiş olmayasın bi kontrol ettir.
myk61
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bilgisayar uzun süre kalı kaldığı zaman açtığınızda kontrol edin. Kaç derecede başlıyor diye bakın en azından gerçek değerler olup olmadığını bir nevi anlarsınız. Mesela benim bilgisayar dün geceden beri kapalı. Şimdi açıp yarım saat forumda dolaştım. Şuan 34 derece. En ağır oyunlarda maksimum 45 dereceye kadar çıkıyor. 50 üzeri bir değer gözlemlesem panik yapardım siz 100 derecelerden bahsediyorsunuz. Benim bildiğim belli bir değerden sonra bilgisayarın kapanması gerekir. Mining yaparken ekran kartı işlemcilerinin sıcaklıkları 65 - 70 derece arası oluyor. Bence değer hatalı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
@myk61 bende hatalı olduğunu düşünüyorum. Ekstra soğutma işlemleri uygulayıp gözlemledim yinede boştayken dahi 60 derecenin altını görmüyorum.