lostyazilim

Coinlerde yükseliş olacak.

17 Mesajlar 2.493 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Ozyuksel Ozyuksel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Acil Tıp Teknisyeni
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 89
  • Beğeniler 6 / 18
  • Ticaret 11, (%91)

Karamese adlı üyeden alıntı

Düşüşten tırsıyoruz millete aldıralım belki yükselir demiyorsunuz da yükselmesini tahmin ediyoruz diyorsunuz. :)) Üstad konuyu doğru aç önce alın demeyeceksin sadece tahminlerime göre yükselecek diyeceksin ki insanlara zarar ettirmeyesin. Senin 50 liran 75 lira olacak diye elalemin yüklü parasını batırtmanın anlamı yok. Coinler şanstır, şansına güvenen alsın.. Tahmin asla tutmaz coinlerde bakarsınız sabaha hiç olmuş.

10.000 TL net dogecoinim vat 0.02900den almıştım kar etmek için deseydim herkese dogecoin derdim. Ayrica konuda kendinizi uzmeyecek miktarlar diyorum. Ya okuma yazman yok. Yada art niyetten başka düşünceniz yok hocam. Kimse kimseyi zorla aldiramaz tabi keyfiniz bilir.

wmaraci
reklam

Karamese Karamese Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 8 / 20
  • Ticaret 1, (%100)
'Coin alın' ne demek kardeşim ? Sen bu sözü edecek tahsili nerede gördün ? Sen buradaki nickin dışında kimsin ? Necisin ? Resmini ekle o zaman konuya yaptığın yatırımının ve alış zamanının millet senin de aldığını görsün. Açtığın konuda insanları uyarmıyorsun bile yarın sabah kalktığınızda ya da yeni yılda coin diye bir şey kalmayabilir ortadan bir anda silinebilir yatırımı ona göre yapın diye.. Okumamız var ancak yazma keşke herkese nasip olmasaymış..

• Üyelik 28.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 89
  • Beğeniler 6 / 18
  • Ticaret 11, (%91)

Karamese adlı üyeden alıntı

'Coin alın' ne demek kardeşim ? Sen bu sözü edecek tahsili nerede gördün ? Sen buradaki nickin dışında kimsin ? Necisin ? Resmini ekle o zaman konuya yaptığın yatırımının ve alış zamanının millet senin de aldığını görsün. Açtığın konuda insanları uyarmıyorsun bile yarın sabah kalktığınızda ya da yeni yılda coin diye bir şey kalmayabilir ortadan bir anda silinebilir yatırımı ona göre yapın diye.. Okumamız var ancak yazma keşke herkese nasip olmasaymış..

Ya kardeşim gece gece Allah için git şurdan bütün forumda basliklar dikkat çekici. Benim konumdada sadece başlık dikkat çekici. Konu içinde KENDİNİ ÜZMEYECEK MİKTAR ve DUSUNUYORUM KELİMELERİNDEN nasıl bir kesinlik cikartiyorsun?

TNT TNT Aforizmalar... Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad H** F**
  • Mesajlar 786
  • Beğeniler 7 / 249
  • Ticaret 44, (%100)

Voltaren adlı üyeden alıntı

Ak sakallı dedeler online şaka bi yana bitturk e güvendik içerde XRP kaldı devamınıda alamadım yatırım planlarım aksadı genç yaşta zengin olamadım 0,98 den XRP almıştım bu sabah 10 tl oldu ama işlem yapamadım üzücü bi olay anlatmak istedim.

Bitturk gibi ************** / karakter yoksunu insanların çalıştığı / hırsız bir firmaya maalesef zamanındaki yokluktan dolayı bende güvenmiştim :)

Ordaki ripple yi direkt binance hesabına aktardım tabi saçma kesintilerle beraber sonra koinim deki btc hesabımdan binanceye btc gönderdim ve change islemi ile ripple aldım :)
MehmetMasa

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)
Coinlerde yabancı borsa kullanımına özen gösterelim. Her zaman diyoruz türkiye pazarına hizmet edenlerde iş yok. Cex.io binance ve bitfinex özellikle önerilir.

Yükselişe geçecekler arasında IOTA, Etherium, OmiseGO ve Cardano bulunuyor. Analizlerinizi yapıp alım yapabilirsiniz.

Herkese bol kazançlar

blanc41 blanc41 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 549
  • Beğeniler 32 / 113
  • Ticaret 7, (%100)
geçen yıl olduğu gibi bu yılda yükseliş olacaktır

www.sametavci.com.tr

• Üyelik 28.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 89
  • Beğeniler 6 / 18
  • Ticaret 11, (%91)
ŞÜKÜR. O kadar laf yapan olmasına rağmen bütün coinler 24s baz alındığında yükselişe geçti. Yüksek miktarlarda yüksek kar ettirdi.Düşük miktarlarda ise pek kar ettirmedi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al