-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla benim öylesine 4 saatte kurup paylaştığım blogum günlük 200-300 hit alıyor sylık getirisi 15 tl
1 kişi bu mesajı beğendi.
s60v3
Informatiker
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Flutter Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@yusufsak33 hocam gelir kaynağı nedir link kısaltma mı,bende de var birkaç blog aylık 25-30geliyor kısaltma+popup
Codeigniter&PHP | Vue.js | Dart&Flutter
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam yanlış anlamayında öyle bakınayım dedim ama benide pek cezbetmedi siteniz sanki sadece öylesine yazılar gibi geldi bana yanlış anlamazsanız.Aşağıdaki tavsiyelere uyarsanız tahminim baya faydası olucaktır.
1.Yazıda en az 2 adet resim olsun biri öne çıkan diğeri ise yazının ortasında güzel bir resim.
2.Kullandığınız font silik insanın hiç ama hiç okuyası gelmiyor.
3.Alt başlıkları büyütün ve renk verinki başlık olduğu belli olsun.
4.widgetteki resimli paylaşımlar ile başlıklar birbirine girmiş
5.Güzel bir footer'ınız yok
6.Arama yeri eklenmiş ama varmı yokmu belli değil
7. son madde ahrefs denilen sitede 1 aylık üyelik alın ve rakip sitelerin hangi anahtar kelimede hit aldığını detaylıca analiz edip bu kelimeleri not edin ve alt anahtar kelimelerinide alın eğer baştan böyle yapmış olsaydınız hitiniz çok artmış olurdu.çok az kişinin aylık arattığı konular açmak en son yapılacak iştir.Çünkü makelelerin geneli için yap ve bekle devri vardır.çok rakebetl bir kelimede müthiş bir konu hazırladıysanız bile çıkmanız uzun süre alıcaktır. O yüzden önce bunları yapın sonra az aranma hacmi olan kelimelerde konu açın ama yazı şöyle olması; ankara türkiyede bir şehirdir 4 milyon kişi burada yaşamaktadır vs gibi .tek bir yüksek aramna hacmi olan konuya 1 hafta bile harcasanız ilerde çok büyük faydasını görüceksiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim
Makaleleriniz hazırlanır, wordpress kurulum işleriniz yapılır. Sanal kart sağlanır.
kingadam
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Hocam yazının çok olması hit getirecek diye bir kaide yok. Benim mesela bundan 1 ay önce paylaştığım yazım daha 1. Haftasında googleda birinci sıraya çıktı ve şu anda iki ve üç arası gidiyor geliyor. Bu biraz sitenize bakmanıza seo ya site düzenine hızına yazının kalitesine ve sizin çalışmanıza bakıyor
Webber
Teknoloji Yazarı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh.(Öğr)
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ciddi bir emek harcayıp 2000 yazı girişi yapmışsınız fakat yazıların durumu pek iyi görünmüyor. Başlık seçimini yanlış yapmışsınız, yazıda ne varsa hepsini başlığa yazmak yerine h1-h2 etiketiyle yazarsanız SEO açısından daha etkili olacaktır.Hit almanız için SEO çalışması yaptırmanızı tavsiye ederim,başarılar.
sancar
Seo'nun bi tık ötesi.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo - Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İçerik sayınızın yeterli bence şuan için öncelikle tema ve iç,dış seo çalışmlarını öneririm ben örneğin sağ taraftaki fotoğrafların üstündeki yazılar benim gözüme kötü geldi .Fotoğraflarıda yüksek kalitede seçmeniz kullanıcıların daha hoşuna gidecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenize girmeye çalıştıgımda "ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH" hatası veriyor.
cloudflare falan kullanıyorsanız böyle sorunlar yaşanabiliyor.
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.