-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Ben 19 yaşında uçak teknolojisi bölümü okuyan bir öğrenciyim. 5. Sınıftan beri bilgisayar kullanıyorum çok Bilgim var ama programlama hakkında hiç bir bilgim yok. Bende artık her gün saatlerce kullandığım cihazdan ekmek yemek istiyorum. Biraz araştırdım bana uygun olan C++ dili oldu. Bir arkadaş ile konuştum ekmeğini yiyebileceğim dil hangisi olur diye oda yapabilirsen SEO'yu önerdi. Hiç bir bilgim de yok bu konu hakkında. Burayı da zaten o arkadaş önerdi orada da sorabilirsin yardımcı olurlar dedi. Sizce ekmeğini yiyebileceğim, kendimi geliştirebileceğim bir dil olarak ne önerirsiniz veya başka bir şey ne önerirsiniz ? Çünkü saatlerce oyun oynayıp boşa vakit harcamaktansa bir iş yapıp vaktimi değerlendirmek istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer web tasarım değil de yazılım mühendisliği yolunda yürümek istersen sana biraz yardımcı olabilirim ve asıl ekmek yediren yazılımdır bunun içinde sana verebileceğim tavsiye bir programlama dilinin temelini kavraman. Bu temeli kavramak internette ki gibi algoritmaya 1 saat ayırarak olmaz tabi ki. Yazılım dillerinden de başlangıç için sana python'u önrebilirim. Kaynak olarakta Youtube yazılım bilimini veya Udemy'i kullanabilirsin. Soruların varsa cevaplamaya çalışacağım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.idealarevrenim.wordpress.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Python çok önermediler. Şöyle önerdiler; ilk C++ öğren en zoru bu, gerisini yani diğer dilleri zorlanmadan öğrenebilirsin dedi bazı arkadaşlar.
Kaynak olarak da Python'u bir kere bilgisayardan bir siteden okuyarak denemeye çalıştım ama kafam dağılıyor başka sitelere gidiyordum. Benim için en iyisi kitabı önüme alıp bilgisayardan yazmak. Kitap içinse Deitel'in C++ kitabını almayı düşünüyorum. Baya detaylı anlatıyormuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk Web Programa ile başla bence. HTML ile mantığı kavra, Python ile devam et. Gerisi gelir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşte benimde kafam karışıyor. Web programcılığı ile başla diğer arkadaş da yazılım ile başla diyor. Ben de ne yapacağımı şaşırıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Amacın çok üretip uzun çalışıp sonuçta iyi paralar kazanmak ise (Sonuca yatırım yapacak isen) Yazılım
Fakat küçük küçük sürekli paralar kazanayım diyorsan web tasarım.
www.idealarevrenim.wordpress.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki en kısa sürede hangisinden kazanabilirim ? Yazılımdan mı, web programlamadan mı ?
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
En kötü karar, kararsızlıktan iyidir. Birini seçin ve başlayın. Öğrenmeye başladıkça tarzınızı keşfedecek ve ne yapmak istediğinizi kendiniz karar verebileceksiniz. Unutmayın bu işi siz yapacaksınız ve verimlilik sağlayabileceğiniz konuya yönelmeye çalışın