-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dökümantasyonları okumak için, kaynaklardan yaralanmak için, mantığını kavramak için yani kısaca her şey için İngilizce şart.
Mesela ruby on rails'den bir örnek:
5 kere yazdırmak için <% 5.times do %>
İngilizce klavye kullanmak bile bir artı çünkü en çok kullanacağın karakterler için sürekli shifte basmaktan kurtulursun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Elbette.
Gözünüzü mü korkuttum bilmiyorum ama İngilizce zaten biraz biliyorsanız sürekli geliştirirsiniz.
Mesela freecodecamp.org sitesinde html veya javascript vs öğrenirken okuduğunuzu az çok anlayacak kadar olursa iyi olur.
Türkçe kaynaklar da var elbette ama ben pek faydasını görmedim. Neyi arasam karşıma İngilizce içerik çıkıyor. Araştırma yaparken sıklıkla stackoverflow.com ile karşılaşıyorum mesela.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir de para kazanma konusunda çok gençsin. Ne olsa kazanırsın. Bence öncelikle keyif almaya bakarsan her şey daha kolay gelir.
Html ve css bilmek, öğrenmek de çok zor şeyler değil. Sadece bir günde bile öğrenebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Java dillini ogrenmeni tercih ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Eğer 0 dan başlayacaksanız udemy bin kurslarını alabilirsiniz. 0 dan 1 e sizi kısa sürede getirecektir. Ama sonrasında ki ilerleme İngilizce kaynaklarla oluyor. Daha çokta uğraşarak ve deneme yanılma ile ilerlemenin gerekiyor.