-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar İlk Defa Bir Risk Alıp Ukraynaya Tatile Gideceğiz
5 Türk Erkek Arkadaşız Toplam 8-10.000 TL Arası Bir Bütçemiz var ve en fazla eğlenebileceğimiz ülkemiz dışında burası var (Genciz, Öğrenciyiz :))
Ben daha önce hiç şehir dışına çıkmadım
pasaport gerekiyomu ?
gece hayatı en güzel nerdedir ?
çok soğukmudur ?
Oteli nerden tutmalıyız yada ev ?
Stark_IV
Sosyal Medya Virtüözü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Makedonya ya da bulgaristandan başlayın şampiyonlar ligi orası ayakta uyuturlar sizi 😀
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
yazilim
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam ben her ay giderim.
zaten 5 kisi 5 odali bi yer bulamazsiniz orada salonuda odada sayiyorlar 3 arti 1 dedinmi orada 2 tane oda 1 tane salon var sayiyorlar dobovo veya bookingden ev bakin kieve gidicekseniz Khreschatyk caddesinde tutun evinizi her yere yakin. nargile içiyorsaniz par bar loft bar güzeldir nezihtir iktirmezler. cadde üzerinde turkish house var yemekleri cok ii nargilesi ii üzerine birde tahlet borusu olan wc leri var avrupada biliyorsunuz hic bi yerde yok.
Coyote ugly var mekan olarak ogrenci doludur kiz düsürme ihtimaliniz cok yüksek
carabian ise biraz daha olgun insanlar var fiyatlari iidir ama herkes kendini pazarlama pesindedir.
sakın taksiye binmeyin iner inmez hemen lifecellden bi hat cikarin yaninizda dolar goturun sehir merkezlerinde bozdurun 200 tl gibi bir rakamida orada bankamatik kartindan grivna olarak cekin 2 taksi icin yeticektir üzerinede kalir.
Siz siz olun olgun bayanlardan biraz sakının yani olgun dedigimde 27 üstü onlarin tanidigi mekanlardan uzak durun
Gecen gittik taksici telefonu caliyordu yakaladik bi daldilar 20 kisi ayri ayri yerde dovdüler bizi :D polis gelmio gelsede rüsvet istio cok takmayin zaten herkes türk ana caddede bagir selamun aleyküm diye 100 kisi gelir selam verir :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
yazilim
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
birde ilk girdiginiz icin gidis donus biletinizi ve kiraladiginiz evin rezervasyon kagidini yaninizda goturun
Tinder indirin uber indirin. foursquere indirin orada mekan secin yonlendirio yorumlarida var .
bunlar lazim
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
123, (%99)
Bu yaz Odesa'ya gittim. Havaalanında indiğinizde direk taksiye binmeyin, direk kazıkçı oluyorlar. Genelde 10km için 100 grivna civarı para ödüyordum ben Taxi Bond uygulaması ile. Uber'dan daha karlıya geliyor, onu indirmenizi öneririm.
Odesa'da Arkadia'yı görmenizi tavsiye ederim, ayriyeten çikolata müzesi ve savaş müzesi de görülebilecek yerlerden. Tinder vs. indirmenizi tavsiye etmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Liviv e gidin kesinlikle başka şehirler boş veya pahalı en iyisi liviv
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
@Back-End Developer.
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende şuanda bütcemi ayarlıyorum en kusa sürede gitmeyi düşünüyorum.
pasaport gerekiyomu ?
Hayır. 1 Form ve TC kimliğinizin kopyası ile havalimanından gidebilirsiniz.
gece hayatı en güzel nerdedir ?
Gezmeyi aklınıza takmışsınız ve gece hayatımı ?
çok soğukmudur ?
Ukranyada sıcak diye bir şey yok bu aylarda 8 - 15 derece arası genede mont götürün
Oteli nerden tutmalıyız yada ev ?
ev tutmanız daha uygun olur 5 - 10 gün arası tutmanız 3-5 yataklı güzel evler var günlüğü 30-50 dolar arası
Hazır gezi yazıları vs okuyun.