j700
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Otel
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bloğumda bir makale yazdım makalede tam 50 tane ayrı site linki var bunun zararı olur mu çok fazla diş bağlantı vermek zararlı diye duymuştum
makalede bu 50 site hakkında kısa öz bilgiler veriyorum sitelerin hepsi alexa türkiyede ilk 10.000 de
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Zararlı olacak bir durum yok eğer eklenen linkler faydalı bir amaca hizmet ediyorsa ne gibi bir sorun olabilir ki. Tabiki bu linkler nofollow yada noopener olarak eklenmesi gerekir.
Örneğin bilimsel bir makale yazdınız ve her cümlenin sonunda kaynak gösterdiniz sonuç olarak 40-50 tane kaynak linki oldu. Bu gayet doğal olan bir durum. Google doğallığı sever merak etmeyin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Link vermek zararlı diye hiç kimse birbirine link vermiyor.
Yabancı sitelerde böyle bir şey görmüyorum ama. Tek bir konuda onlarca link veriyorlar. Zaten link olmazsa internet olmaz.
Ama bizde durum tersi. İnsanlar korkusundan link vermiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
kadirtpt
https://tapreklam.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çok fazla abartmamak kaydı ile gayet doğal bir haraket ama şimdi gelip 100 - 200 kelime yazıp 20-40 tane lınk koyarsan olmaz tabi... link açıklamalarını biraz detaylı yapmanı öneririm. Mesela
www.kredibanka.org ana sayfasın da bulunan manşet alanlarına bende eklemiştim. Kaldırılmamış bak, demek zararı olmayabiliyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
TAP Reklam Ajansı ve Dijital Baskı Merkezi https://tapreklam.com