-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Beyler, sitenize nereden ilham alıyorsunuz içerik girmek için biraz anlatsanıza..
Konu aklıma gelince çatır çatır içerik üretebiliyorum özgün bir şekilde fakat kolay kolay ilham alamıyorum siz nerelerden esinleniyorsunuz nerelerden aklınıza geliyor ne yapıyorsunuz da içerik girmeye konu buluyorsunuz ?
Kısaca içerik serüveninizden bahseder misiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam, sektörümde ki yabancı sitelerden ilham alıyorum. Sadece ingilizce siteler değil, almanca, fransızca vs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
sitemin konusunu belirledikten sonra zaten kelime sıralamaı hedefliyorum. 5 ana kelime 100 alt kelime şeklinde. Sonrasında rkaip sitelerin içeriklerini özgünleşip atıyorum bir de yabancı kaynakları aynı sekilde özgünleştirip atıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
evet. Mesela seo nedir konusu hakkında yazı yazacam diyelim. Rakip sitemde a,b,c,d,e şeklinde 5 alt başlık ile seo nediri açıklamış. Diğer rakip sitelerde de bunlara ek olarak f,g de var yabancı kaynaklarda ise bu konuya yönelik x.y.z alt baslıkları var. Ben de makalemi yazarken a,b,c,d,e,f,g,x,y,z tamamını baştan sonra yazıyorum. Böylece piyasa da yer alan en doyurucu içerik oluyor içeriğim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Hocam ben niche çalışıyorum. Siteler pek hitlenmiyor o yüzden ortalama 1000 civarı hit yakalıyorum yeterli oluyor zaten
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biraz da senin ne yazdığına, hangi alanda yazdığına bağlı. Mesela ben öykü yazarken klasik müzik dinliyorum. Ya da bazen sözlüklerde gezip başlık okurken aklıma bir şeyler geliyor.
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
L** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önceden başıma ne gelirse internetten arayıp bulup çözüme ulaşıp o konu hakkında kendi sitemde yazı yazıyordum veya program paylaşıyordum. İllaki benim başıma gelen başka birisininde başına gelip googleden geliyordu. Bu şekilde 5-6 ayda günlük 2 k ziyaretçiye ulaşmıştım.
mudurnugundem.com