zer
cakmakenes.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
'Oğlum bak git' videosu ile Türkiye'nin diline düşen o kekeme çöpçü bunalıma girdi. Selçuk Kahraman kimseyle konuşmuyor.
İnternete yüklendikten sonra sanal alemde tıklanma rekorları kıran benzerleri çekildiği gibi, siyasilerin de kullanmaya başladığı, bilgisayar oyunları da yapılan bu olayın gerçek kahramanı temizlik işçisi Selçuk Kahraman kimseyle konuşmaz oldu.
Gölcük’ün Şirinköy Mahallesi’nde temizlik işine devam eden, kendisiyle konuşmak isteyen gazetecileri de yanına yaklaştırmayan Selçuk Kahraman’ı, asgari ücretle çalıştığı firma yetkililerinin de kendisine konuşmamasını tembih ettiği belirtildi.
BENİ HAPSE ATARLAR MI KORKUSU
Ailesi aynı semtte oturan ve ayrıca kekeme olduğu belirtilen Selçuk Kahraman’ı tanıyanlar, konuyla ilgili kendisine soru sorulduğunda konuşmak istemediğini, kendisini taciz eden çocuğa süpürgeyle vurup kafasını da kanattıı için "Beni hapse atarlar mı ?" diye sorduğu, korku içinde olduğu da belirtildi.
TV KANALLARI PEŞİNDE
Birçok televizyon kuruluşunun de Selçuk Kahraman’ı cazip tekliflerle ekrana çıkarmak istemesine rağmen bunu kendisi ve ailesinin kabul etmediği ifade edildi.
DipNot: Adama üzüldüm vallahi :)
Anonim334
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci.
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Diyecek çok sözüm var'da ..... Neyse
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
Türk halkı yani bizler herşeyin suyunu çıkarmakta birebiriz varya nedir bu çılgınlık (anlaşılması zor bi durum ) olduğu için anlayamıyorum insanların ne kadar boş zamanı varki bunun gibi şeylerle uğraşıyor neyse adama yazık o velet çöpçü diye hor görmüş savunmasız görmüş kafasına süpürgeyi yemiş adama yazık çocuğa oh olsun ;)bi daha böyle şyler yapmaz en azından saygıyı öğrenir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Artık bunun videosundan tutun, "oğlum bak git yazısını" bile görmekten midem bulanıyor. Bununla alakalı forum da 5-6 konu var. Yönetim ne zaman müdahale edecek diye bekliyorum. Sizce sıkmadı mı artık? Bu kadar konu açılacak kadar komik bir şey mi?
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**