-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar, ikinci monitörümü taktım ancak renk konusunda kendi kullandığım monitör full renk kalitesinde biraz sarımsı renkteymiş yan yana olunca farkettim. Yeni aldığım monitör de çok parlak duruyor ve kısa sürede gözümü çok yordu. Ayarları elle düzeltmeye çalıştım bi türlü denk getiremedim, Nvidia denetim masası ile ayarları kurcaladım yine tık demedi. Bunların renk ayarlarını nasıl eşitleyebilirim? Bir program önerir misiniz. :confused:
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makale
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhaba hocam,
Aynı sorunu bende yaşamıştım. En düzgün ayar manuel elle yapacağınız ayardır bence.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
En iyi çözüm manüel ayardır. Çünkü her monitörün özellikleri farklıdır bire bir aynısını tutturmanız ancak göz ile ayarlanacak bir durum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
cihaneken adlı üyeden alıntı
En iyi çözüm manüel ayardır. Çünkü her monitörün özellikleri farklıdır bire bir aynısını tutturmanız ancak göz ile ayarlanacak bir durum.
Hocam elle yapmaya çalıştım saatlerce ancak bir türlü birbirine yakın bile olmuyorlar :( belki bir program vs. vardır diye şansımı denemek istedim bende buraya yazdım. Ama bu gidişle kör olacağım galiba :D
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
birinden birinin mavi ışığını ayarlamak gerek program olarak flux,redshift felan var ama iş görürmü bilmem parlaklık düşük olsa cok yormaz bence
1 kişi bu mesajı beğendi.
MultiAnaliz.com