-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Ekteki konuya hiç bakmamıştım, zaman baya geçmiş ama itiraz ne denli işe yarar diyorsunuz açık olan dosyalarda herzaman itirazlar geçerlidir. ama kan testi gibi varsayım olmayacaktır. Tek soru şuydu aslında. Konun kazanın olduğu yere sanırım trafik jandarma bakıyor onların tutanakları var mücavir alan ise olay değişiyor. 19 daki mahkeme için avukat olayı geçmiş diyemeyiz aslında. Yine de kendi fikriniz ama tutmanız tercihtir. Ağır cezalar almak istemiyorsanız, Size ilettiğim maddelerin 1-2-3 fıkralarından cezai işlem de uygulanabilir. Veya siciliniz göz önün de bulundurulması da ceza aldırmayabilir. duruşmaya bakanın vicdanı. Sizin mahkeme de tek diyebileceğiniz " Ben insanlık Görevimi yaptım. Suçlu olabilirim ama bir hayvanın ölmesinden sorumlu olmak istemediğimden dolayı (ölmüş olabilir hayvan ) tutanak tutdurdum. Siz herşeyden öte insanlık görevinizi yaptınız. Geçmiş olsun,
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
179 / 1 - 2 - 3 bu maddelerinden dolayı para cezası alabilirsiniz.
(3) Alkol veya uyuşturucu madde etkisiyle ya da başka bir nedenle emniyetli bir şekilde araç sevk ve idare edemeyecek hâlde olmasına rağmen araç kullanan kişi yukarıdaki fıkra hükmüne göre cezalandırılır.
Dediğim gibi mahkemeye bakanın vicdanına kalmış. Bir insana çarpabilirdiniz diyerek ağır suç işlemiş denilebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sorueki Avkarogullari cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Mahkemeye çıkmadan önce avukata danışıp öyle çıkarım
editörlük hizmetleri,Film ve Dizi siteleri için codec işlemleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fou ''insanları ve hayvanları düşünmeyen bir insan için güzel olmuş''
Yukarıda yazdıklarıma dikkat ettiyseniz jandarmayı kendim aradım tutanak tutulması için.aracım çalışır yürür durumdaydı,kontağı açıp hiç bir şey olmamış gibi arkama bakmadan gidebilirdim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fou haklısın seninle aynı zeka seviyesine inmemek adına trip atıp konuyu kapatıyorum