-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Herkese iyi geceler,
Gecenin bu saatinde bu başlığı açmak istedim zira bir şeyler söylemeye ihtiyacım var gibi hissediyorum. Bugün yurtdışına çıkıyorum. Son iki yılın hemen hemen bir yılını yurtdışında geçirdim. 1 ay önce geldim şimdi tekrar gidiyorum fakat asıl sorun bu değil.
Karışık duygular içerisindeyim dememin sebebi ise şudur: Ailem biraz üzgün gidiyor olmama. Ama orda da bir kız arkadaşım var. Dolayısıyla gitmek için de kalmak için de önemli sebeplerim var. Hem mutluyum, hem hüzünlü. Karışık duygular içerisindeyim.
:(
Bu konuyu burada açmamın sebebi de çok fazla mesaj yazmıyor olsam da sürekli takipte olduğum içindir.
Tekrar iyi geceler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Birebir aynı olmasa da benzer bir duruma sahibim. Ben ailemi seçtim. Kız arkadaşımı ise arada ziyaret ediyorum. Tabi ilerde ne olur bilinmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
.
cineasya
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / K
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
P** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
evlenip yurt disina yerlesceksen sakin bunu yapma...yaparsan kesin birgün pisman olcaksin...ne kadar seversen sev bunu unutma
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Hayatın hangi konumda neler getireceği belli olmaz. Önemli olan ideallerin ve yaşam standartı hedeflerin olsun her zaman. Türkiye'de başka bir şehirde, aynı şehirde başka bir ilçede olmak da herkese benzer duyguları yaşatır. Ailenden, sevdiğinden önce kendini düşün, kendini tanı, kendini anla. Şansın bol olsun. :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Yaklaşık 1 haftadır filan pc'ye zar zor geçtim o yüzden şimdi yazıyorum :) Öyle yada böyle bir karar verdim ve şimdlilik bu yolda devam ediyorum.
Umarım en iyisi olur :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
14 yaşımdan beri ailemden uzakta yaşıyorum. Bu süreçte hem güzel şeyleri hem de ölümler gibi kötü şeyleri yaşadım ve bunların bir kısmını da kaçırdım. İnsan hep şunu istiyor. İyi şey de olsa kötü şey de olsa kısa bir süre içerisinde ailemin yanında olayım. Mesafeler zaman geçtikçe daha da yoruyor üzüyor insanı. Hakkınızda hayırlısı olsun. Yolunuz açık olsun ;)