* Sadece kadın siteleri ve ürünleri tanıtılacak*
Evin Hanımı adlı kadın sitemizin e-ticaret kategorisine 10 tane tanıtım yazısı alabiliriz. Sitemizin hazırlık aşamaları devam ediyor. Ancak 25 civarı kendi alanında profesyonel yazar kadrosu ile yayın hayatına girecektir. Bir süre ücretsiz kullanılabilecek e-ticaret bölümüne ilk yazıları buradan almak istedim. Bu tanıtım yazıları bir sene boyunca silinmeycektir. Tanıtım yazıları için gerekli şartlar:
1-) Siteye üye olan kişiler sadece tanıtım yazısı bırakabilecek.
2-) Yazılar min. 300 kelime, mak. 500 kelime olacak.
3-) Tanıtım yazısında bir tane öne çıkarılacak görsel iki tane de metnin içinde paylaşılacak resim olacak. Yani toplam üç resim.
4-) Yazı içerisinde sosyal medya hesaplarıhariç toplam 3 link verebilirsiniz. Ancak yazının en altında sosyal medya hesapları için ( sadece twitter, facebook, instagram) ayrı bir "bizi takip etmek isterseniz" şeklinde hesaplarınızı ekleyebilirsiniz.
5-) Tanıtım yazısı yazabilmek için ya yukarıdaki kategoriler ile ilgili bir yazı hazırlamanız gerekiyor ( genel e-ticareti seçip kadın konseptli farklı şeyler de tanıtabilirsiniz) ya da tanırım yazısı bir kadın tarafından (yani yadın girişimci) tarafından hazırlanması gerekiyor.
6-) Yazılar word dosyası olarak "haniminevi@gmail.com" adresine gönderilecek.
7-) Detaylı pm almak isteyenler yorum bıraksın ve tanıtacağı ürünler ile ilgili kısa bir yazı ya da link bırakıp sorabilir. Yoksa boşuna yazmış olmayın.
Evet sitemiz daha çok yeni. Ancak kendi alanında çalışma yürüten özellikle kadınlar ile ilgili çalışan 15 aktif yazar 1 Şubat 2018 tarihinde yazılarını yayımlayacak. Ancak yazar kadromuz 25 kişilik olduğu için bir dahaki ay başında ise 25 kişi yazılarını yayımlayacak. Ayrıca burası ev hanımları için oluşturulmuş bir sosyal medya aracıdır. Onlar tarafından da sürekli paylaşımlar yapılacak. Ve tüm bunların dışında üniversite okuyan bir kadın ekibimiz var. Onlar da "gönüllü yazar" statüsünde yazılar yayımlayacak. Tabi bunların hepsi kendi sosyal medya ve platformlarından siteye link verecek. Yani yoğun bir hit almayı planlıyoruz. Forumdan da iş birliği yapmak isteyenler olursa tüm tekliflere açığız. Özellikle kadın platformu olan çeşitli mecralar ile işbirliğine hazırız.