lostyazilim
tr.link

haniminevi.com adlı dijital kadın dergimize ücretsiz tanıtım yapabilirsiniz - sadece ilk 10 kişi

8 Mesajlar 875 Okunma
acebozum
tr.link

eesenxx eesenxx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Oyun.game
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 36 / 32
  • Ticaret 1, (%100)

* Sadece kadın siteleri ve ürünleri tanıtılacak*

Evin Hanımı adlı kadın sitemizin e-ticaret kategorisine 10 tane tanıtım yazısı alabiliriz. Sitemizin hazırlık aşamaları devam ediyor. Ancak 25 civarı kendi alanında profesyonel yazar kadrosu ile yayın hayatına girecektir. Bir süre ücretsiz kullanılabilecek e-ticaret bölümüne ilk yazıları buradan almak istedim. Bu tanıtım yazıları bir sene boyunca silinmeycektir. Tanıtım yazıları için gerekli şartlar:

1-) Siteye üye olan kişiler sadece tanıtım yazısı bırakabilecek.
2-) Yazılar min. 300 kelime, mak. 500 kelime olacak.
3-) Tanıtım yazısında bir tane öne çıkarılacak görsel iki tane de metnin içinde paylaşılacak resim olacak. Yani toplam üç resim.
4-) Yazı içerisinde sosyal medya hesaplarıhariç toplam 3 link verebilirsiniz. Ancak yazının en altında sosyal medya hesapları için ( sadece twitter, facebook, instagram) ayrı bir "bizi takip etmek isterseniz" şeklinde hesaplarınızı ekleyebilirsiniz.
5-) Tanıtım yazısı yazabilmek için ya yukarıdaki kategoriler ile ilgili bir yazı hazırlamanız gerekiyor ( genel e-ticareti seçip kadın konseptli farklı şeyler de tanıtabilirsiniz) ya da tanırım yazısı bir kadın tarafından (yani yadın girişimci) tarafından hazırlanması gerekiyor.
6-) Yazılar word dosyası olarak "haniminevi@gmail.com" adresine gönderilecek.
7-) Detaylı pm almak isteyenler yorum bıraksın ve tanıtacağı ürünler ile ilgili kısa bir yazı ya da link bırakıp sorabilir. Yoksa boşuna yazmış olmayın.

Evet sitemiz daha çok yeni. Ancak kendi alanında çalışma yürüten özellikle kadınlar ile ilgili çalışan 15 aktif yazar 1 Şubat 2018 tarihinde yazılarını yayımlayacak. Ancak yazar kadromuz 25 kişilik olduğu için bir dahaki ay başında ise 25 kişi yazılarını yayımlayacak. Ayrıca burası ev hanımları için oluşturulmuş bir sosyal medya aracıdır. Onlar tarafından da sürekli paylaşımlar yapılacak. Ve tüm bunların dışında üniversite okuyan bir kadın ekibimiz var. Onlar da "gönüllü yazar" statüsünde yazılar yayımlayacak. Tabi bunların hepsi kendi sosyal medya ve platformlarından siteye link verecek. Yani yoğun bir hit almayı planlıyoruz. Forumdan da iş birliği yapmak isteyenler olursa tüm tekliflere açığız. Özellikle kadın platformu olan çeşitli mecralar ile işbirliğine hazırız.

wmaraci
reklam

Poyraz58 Poyraz58 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Elektrik Teknikeri
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 127
  • Beğeniler 31 / 31
  • Ticaret 3, (%100)
Başarılar dilerim. Benim sitem online oyun sitesi sizin blogunuza uyacak bir yazi olmaz sanirim : )

WwW.iRcde.net İrc'de olan herşey

hakan3098 hakan3098 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** S**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 13 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
pm alabilir miyim

hakansevgi.com

• Üyelik 20.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Oyun.game
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 36 / 32
  • Ticaret 1, (%100)
pm gönderildi.

wmaraci
wmaraci

forces forces WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 1366
  • Beğeniler 9 / 379
  • Ticaret 0, (%0)
pm alabilirmiyim
teşekkür ederim

• Üyelik 20.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Oyun.game
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 36 / 32
  • Ticaret 1, (%100)
İşlem tamamdır :) https://www.haniminevi.com/evde-yasam-aile/temizlik/uzmanlarindan-com-hizmet-almak-cok-kolay/

ForumBu ForumBu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad C** C**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 7 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Hayırlı olsun. Başarılar...

• Üyelik 20.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Oyun.game
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 36 / 32
  • Ticaret 1, (%100)
Çok teşekkür ederim. Site ile ilgili olumlu olumsuz her türlü değerlendirmede bulunabilirsiniz bu arada. Çalışmalar devam ediyor. 1 Şubata kadar tüm tasarım ve alt yapı işleri bitecek.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al