VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Hayırlı olsun webmaster forumlarında gördüğünüz eksiklik neydi ve sitenizin neresinde bunu gösterdiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
çok teşekkür ederim merhaba okan hocam webmaster sitelrinde 2006dan buya iç içeyim eksiklikmi yazayım :) bizim eksikligimizmi olmayacak olcak kuluz sonucta ben cok eksiklik demeyecem bu *** denilen bir site var bun yaptıgı bazı seyler kanıma dokunuyor bende bu yüzden eksiklik kelimesini kulandım wmaracını cok seviyorum yıllardır buradayım ben *** savas falanda acmıyorum ilerleyen günler neyi gösterecek bakalım saygılarımla keyifli forumlar analık kızlık soy adından kurtuldunuz işte hocam en büyük eklsiklik buyduu veya fazaalıkmı diyeyeim
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
yanılmanıza gerek yok bence siz yanılmayınız benim bir iddam yok zaten ben webmaster sitelerindeki zorluklardan dolayı actım kendini begenmişliklerden dolayı actım bu siteyi üye olunamazmı bir siteye ya :) komik komedi dükanı 5
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam seo açısından mybb diğer yazılımlara göre biraz daha geride kalıyor bence de arkadaşların dediği gibi xenforo veya vbulletin gibi yazılımları seçebilirsiniz.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
sancar
Seo'nun bi tık ötesi.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo - Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
*** konusunda bende muzdaribim backlink paketi satıp işe yaramıyor deyince siteden banladılar sebepte multi üyelik
o yüzden böyle forumları desteklerim fakat çok ciddi bir şekilde içerik editörü almanız lazım yoksa böyle yürümez bu iş alan adı konusundada bence daha akılda kalıcı birşeyler düşünmelisiniz