cLoneX
profesyonel amele
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Finans
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pek kapsamlı çevirmedi test diye mi böyle normalde de böyle mi?
Orjinal: Günlük yaşantımız içerisinde spor olmazsa olmazlarımızdan biri olarak karşımıza çıkıyor. Sağlıklı yaşama bir an önce merhaba diyebilmeniz adına mutlaka düzenli şekilde sporun yapılması gerekiyor. Fakat ister istemez yanlış yapılan bir takım egzersiz hareketlerine başvurduğumuz anlar olabiliyor. Bu durumda doğal olarak ciddi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor diyebiliriz. Genç annelerimiz de sağlıklı bir yaşam sürmek adına egzersiz çalışmalarına başvurdukları an mutlaka riskli
Spinlenen: Günlük yaşantımız içerisinde spor olmazsa olmazlarımızdan biri olarak karşımıza çıkıyor. Sıhhatlı hayata bir an evvel merhaba diyebilmeniz ismine kesinlikle kumpaslı biçimde sporun yapılması gerekiyor. Fakat ister istemez yanlış yapılan bir ekip egzersiz hareketlerine müracaat ettiğimiz anlar olabiliyor. Bu gidişatta natürel olarak ciddi sıhhat meselelerini birliktesi getiriyor diyebiliriz. Genç annelerimiz de sıhhatli bir hayat sürmek ismine egzersiz çalışmalarına
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilgiye ulaşmanın en sade yolu...
dawn
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bi kaç gun önce . aldım gayet güzel hoşuma gitti arkadaslarda güvenilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
mesajım bulunsun yakında hizmet alacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SanalZeka
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Tabiki, her zaman bekleriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Ben begendim hocam denedim de. Günlük olarak değil de makale olarak limitli paketleriniz var mı? Mesela 30*100 aylık değil de 3000 makalelik veya daha azı gibi.