lostyazilim
tr.link

HTML+CSS Kitap Önerisi

15 Mesajlar 9.690 Okunma
acebozum
tr.link

AirLife AirLife WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** Ş**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

FerdiŞahin adlı üyeden alıntı

Hocam aldıktan sonra çeviri konusunda ve anlatım konusunda nasıl olduğunun bilgisini verebilir misiniz? Ben de HTML&CSS'i bildiğim halde Jon Duckett'in bu kitabını Türkçe olarak da bir okumak istiyorum çünkü.

Bu hafta alabilirim. O zaman bilgilendiririm.

elektronikssl
webimgo

Arin Arin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 1 / 95
  • Ticaret 0, (%0)
AirLife Güzel kardeşim kimse söylememiş ancak şu kafa dağılma olayının üzerine gitmen gerek. Bende de aynısorun vardı - ki adam akıllı blg kullanmaya çok geç başladım 24 yaş - bu sebeple.

Bunun en önemli nedeni ekran parlaklığını ayarlamak rahat edeceğin bir şekilde ayarla. Konsantre olmak için ise bilgisayarın başına oturduğubda sadece çalışacağın konuya odaklan yok sosyal medya şu bu takılma..

Yaşım 38, profesyonel olarak 10 yılın üzerinde yazılım ileuğraşıyorum daha kitaptan birşey öğreneni görmedim duymadım, özel syntaxları olan diller olsa neyse derim ama HTML ve CSS' i kitaptan öğrenmek saçmalık. Durmadan yazıp internet tarayısı ile refresh yapacaksın başka yol yok...

• Üyelik 31.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** Ş**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Arin adlı üyeden alıntı

AirLife Güzel kardeşim kimse söylememiş ancak şu kafa dağılma olayının üzerine gitmen gerek. Bende de aynısorun vardı - ki adam akıllı blg kullanmaya çok geç başladım 24 yaş - bu sebeple.

Bunun en önemli nedeni ekran parlaklığını ayarlamak rahat edeceğin bir şekilde ayarla. Konsantre olmak için ise bilgisayarın başına oturduğubda sadece çalışacağın konuya odaklan yok sosyal medya şu bu takılma..

Yaşım 38, profesyonel olarak 10 yılın üzerinde yazılım ileuğraşıyorum daha kitaptan birşey öğreneni görmedim duymadım, özel syntaxları olan diller olsa neyse derim ama HTML ve CSS' i kitaptan öğrenmek saçmalık. Durmadan yazıp internet tarayısı ile refresh yapacaksın başka yol yok...

Abicim haklısın görmüş yaşamışsın ona lafım yok. Yorumumu okumadın galiba. Üniversitedeyim şuan da sınavım salı günü bitecek ve memlekete gideceğim. Orada da internet yok o yüzden video falan seyredemem. Telefondaki interneti bilgisayara bağlayıp öyle destek alacağım. Geri üniversiteye gelmem neredeyse 1 ay olacak. 1 ay da beklemek istemiyorum. 1 ay boş vaktim olacakken değerlendirmek istiyorum. Yanlış anlama haklısın ama imkanlar seçenekleri değiştiriyor.

ulas ulas C# & ASP.NET Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Full Stack Developer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 1401
  • Beğeniler 404 / 404
  • Ticaret 18, (%100)
AirLife Anladım, sadece öneride bulunmak istedim. Hangi yöntemle daha iyi öğreneceğinizi düşünüyorsanız onu uygulamanız daha iyi olur tabi. Başarılar.

technovenue.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 31.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** Ş**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

ulas2016 adlı üyeden alıntı

AirLife Anladım, sadece öneride bulunmak istedim. Hangi yöntemle daha iyi öğreneceğinizi düşünüyorsanız onu uygulamanız daha iyi olur tabi. Başarılar.

Teşekkür ediyorum yorumun ve önerin için.
ulas

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al