-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
rs.gen.tr sitemde kullanıyorum eğer lisansınızı hatırlıyorsanız bende yardımcı olabilirim. Arkadaş askerden geldikten sonra böyle oldu. Önceden herhangi bir problem yaşamıyorduk. Oraya 6 ay ibaresi sonradan eklenmiş böyle bir şey yoktu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Türk firmaların en büyük problemlerinden bir tanesi bu. Yeni özellik eklendiğinde de tüm kullanıcılara ücretsiz ulaştırılması en etik durum iken, maalesef bizimkiler bi bileşen tasarladıklarında dahi para istiyorlar. Sabır dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tema dosyaları olan pm ile iletebilirmi lisansım mevcut temam yok :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
merhaba;
aldığınız ürünlerde sınırsız hizmet beklemek bence yanlış. Teknik konusunda zaten yeterli desteği sağlayan bir yapımcı. Korkutmak kelimesi hele hiç olmamış. Kimse kimsenin kölesi değil böyle bakmak olaya yanlış bence. Yapıcı yorumlar her zaman değerlidir ve çözüm odaklıdır.
herkeze saygılar iyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar bu karar "ne koparsak kardır" mantığıyla alınmadı. Aksine özellikle teknik desteği sınırlandırarak projenin devamlılığını sağlamak için alındı ama gördüğüm kadarıyla kimse bununla ilgilenmiyor. Herkes 70-80 lira para verip ölene kadar hizmet alma peşinde. Biri de çıkıp "gece 4'te bile yazdığımda anında cevap alıyorum, bunun bir karşılığı olmalı" dememiş. Bu arada herkes destekten de şikayetçi, benim sabaha kadar cevap yazdıklarım nerede?
Yukarıda bir yerlerde bir karar alınınca eski müşterileri etkilememeli, Türk geliştiricilerin hatası vizyonsuzluğu falan denmiş. Ben özellikle bu algıyı kırmak için Limonwp'yi geliştirdim. Yılbaşından önce bir kampanya yaptım, kimse mağdur olmasın diye Aralık ayı boyunca tema satın alan herkese indirim kredileri ekledim. Her şeyle suçlayabilirsiniz ama vizyonsuzlukla suçlamaya hakkınız yok. Bir şeyleri değiştirmeye çalıştım ve çoğunuzun da gördüğü üzere sektörün de gelişmesine katkı sağladım. Yoksa hala pm ile tema alıyor olurdunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben bu kararınızı eleştiriyorum kusura bakmayın.
Müşteri istediğinde temanın dosyalarının verilmesi taraftarıyım. Sonuçta lisans kodu var elinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Alternatif çözüm önerileriniz varsa bekliyorum.
Avi
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
mekanik
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
gokseltoprak simdi bedeli neyse ödediğimiz bir lisansımız var: ama scprit ortada yok. şimdi biz napcaz?
yukarısını okudum . demişinde demişin. iyide abi benim sana verdiğim lisansı şimdi çöpemi atayım. sende eski satılanlara destek verme biz o sekilde kullanalım.
ve yine demişin 50 tl ye bilmem ne: o zaman oo scpriti senden 50 tl ye alan adam 3/1 fiyatı ödesin sen yine teknik destek ver. 4 lerde filan telde konuş . arkadaş değil kanka bile ol. bunun bedeli sadece ve sadece 3/1 fiyatınamı ?
evlenicekmişin.. hayırlısı olsun..
Bir Seni Bilirim,Birde İsmin Gecince Sızlayan Kalbimi..!!