-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Ekonomist
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
John Mcafee Dogecoin'i haftanın coin'i seçti. Twitter üzerinde yaptığım araştırmalarda bu hafta en çok o tartışılmış. Ancak beklenilen zıplama gelmedi. Ben bu hafta dogecoin'den çok ümitliyim...
Hayat sıradan bir bakış açısıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
111, (%99)
0.0002 den ripple almistim 0.00016 suan yaklasik bi hafta olcak sanirim yukselmesini bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Ekonomist
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2017 yılının önemli kripto paralarından olan ve bankalar ve diğer finans şirketleri arasındaki kanal olmayı amaçlayan Ripple, resmi Twitter hesabından yaptığı bir açıklamada, 2018 yılı içerisinde en büyük 5 para transfer firmasından 3’ünün XRP’yi kullanmaya başlayacağını duyurdu.
Hayat sıradan bir bakış açısıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
birkaç farklı coin hakkında yorumlarımız, tabiki yatırım tavsiyesi değildir.
cardano (ada): geçenki yükselişinden sonra silkelenme işlemini tamamlamaktadır. kişisel tahminim önümüzdeki 5-7 gün içerisinde tekrar 1,2 dolar üzerini yoklaması yönündedir.
blockmason credit protocol (bcpt): arkası sağlam şirketlerden. yakındır ciddi yükselişler göstermesi.
tronix (trx): üzerinde kara bulutlar dolaşıyor, ayı istilası var ve yıldırma politikası uygulayıp dipten topluyorlar. elinizde yüksek fiyattan varsa sakın satmayın sonuna kadar gidilecek coninlerden.
enjin coin (enj): önemli bir ihtiyacı karşılamaya yönelik olan bu coin, yine undervalued olan coinlerden.
stellar lumens (xlm): cardano gibi 5-7 gün daha yatay seyredip cardano ile artacaktır diye düşünmekteyim. ancak cardano kadar performans beklemiyoruz.
2 kişi bu mesajı beğendi.