-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
PR siz,blogger sitelerinin nesi varmış,merak ettim.
cografyahane.com
msa52
Web Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
karşılık olarak ekleyeceğiniz doruksohbet.com sitesinin de PR si yok ki..
-Bura komple benim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
kamu
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
konuda belirtilen pr 'siz derken subdomain ve bloger sitelerinden bahsedilmiştir. net/com/org/gen.tr/biz/in/ vb. uzantılı domainleriniz için pr belirtilmemiştir saten. tk. ve in uzantılı domainleriniz ücretsiz alınmışsa degişime katılamazlar.domain info kayıtlarında saten bu açık bir şekilde görünür.
link degişimimiz günceldir.
siyahgiyen
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Şimdi benimm iki tane blogger blogum var , birisi pr4 , birisi pr2 bunlarla link değişimi yapılamıyor mu :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
kamu
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yapılabilir isterseniz eger. belirttigim gibi pr 'siz ise yapılamaz. isteyene tabi kendi link degişimleri konusunda pr arayabilir veya aramaz bu konu sahibini alakadar eder. ben bloger sitelerinde pr degeri arıyorum.
Düşüncelerinizi anlıyorum.sizlere de hak veriyorum.ama bende bir emek veriyorum. bir domain satın almışım özel host almışım. hostuma wp kurmusum. sitelerim güncel. alexa degerlerine bakabilirsiniz. hangi arama motorlarından index almıştır ne kadar almıstır bunları kontrol edebilirsiniz.Sitede filtre ban gibi şeyler varmıdır bakabilirsiniz.
bu konuda tartışma yerine genel faydalarımızı paylaşsak daha uygun olacagı kanaatindeyim.Degişim yapmak isteyenler için konumuz güncel olup. link degişimi yapma niyeti olmayan, post kasmak için konumuza yorum yapan/yapacak arkadaşlar konumuzu mesgul etmezlerse sevinirim.