-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Felsefe,Din,Gündem,Bilim ve tecrübelerimi paylaştığım kaliteli içerik üretmeye çalıştığım bir site kurdum. Başlarda hobi için açmıştım ama düşündüğümden daha güzel bir başlangıç yaptım (okuyucuların geri dönüşlerinden dolayı böyle düşünüyorum) ve hobi için değil bir amaç için içerik üretmeye karar verdim.
Sizlerde sitemi inceleyip paylaşımlarımı okursanız sevinirim hele bir de yorumlayıp eleştirirseniz çok hoşuma gider şimdiden herkese teşekkür ederim.
Site link:
www.idealarevrenim.wordpress.com
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.idealarevrenim.wordpress.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim
Sercans
www.sercansevincer.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk yazını keyifle okudum. Psikolojik savaşa karşı en önemli silah eyleme geçebilmektir. Sen de bunu başarıyla yapmış gözüküyorsun. Bu yolda olumlu ve olumsuz her şeye açık olmalısın. Yazılarında noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmayı alışkanlık haline getirebilirsin, nitekim bu bir kuraldır. Her gün siteni ziyaret edip okumaya gayret edeceğim. Sürekli yazılarını yayınlaman dileğimle. Emeğine sağlık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorumunuz için teşekkür ederim beni bu iş için daha çok heveslendirdi bende sürekli kaliteli içerik oluşturmak için çabalayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Ve Reklam
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Yazılarınız ilgimi çekti hocam inşallah daha fazla yazarsınız :D İlerleyen zamanda wordpress konusunda takıldığınız yer olursa pm atmaktan çekinmeyin
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim yardıma ihtiyacım olduğunda ilk olarak size ulaşacağım iyi günler.