wmaraci reklam
tr.link

Facebook yorum

3 Mesajlar 611 Okunma
acebozum
tr.link

vuslatim vuslatim www.segemdersnotlari.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sigortacı
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 141 / 140
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar yeni hazırladığım siteye yorumların facebook ile yapılmasını istiyorum ama bir türlü yapamadım bana konuyla ilgili yardımcı olmanızı rica ediyorum.

googleasistan
reklam

Metallicali Metallicali WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Otomotiv
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 568
  • Beğeniler 242 / 183
  • Ticaret 2, (%100)
Öncelikle siteniz hakkında kısa bir bilgi verin. Misal wordpress ise facebook embed kodu yerindeki url yerine "" kodunu koyacaksınız. Head tagı arasınada facebook comment modul yerindeki js kodunu koyacaksınız. Yorumları silmek ve düzenlemek için ise orada yine tarzı bir kod var ona profil İD'nizi yazarıp onuda head tagları arasına koyacaksınız. Bu sayede sitenizde kendinizi yorumlarda admin yapacaksınız.. Önce siteniz hakkında bilgi ;)
vuslatim

kişi bu mesajı beğendi.

vuslatim vuslatim www.segemdersnotlari.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sigortacı
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 141 / 140
  • Ticaret 0, (%0)

Metallicali adlı üyeden alıntı

Öncelikle siteniz hakkında kısa bir bilgi verin. Misal wordpress ise facebook embed kodu yerindeki url yerine "" kodunu koyacaksınız. Head tagı arasınada facebook comment modul yerindeki js kodunu koyacaksınız. Yorumları silmek ve düzenlemek için ise orada yine tarzı bir kod var ona profil İD'nizi yazarak sitenizde kendinizi admin yapacaksınız.. Önce siteniz hakkında bilgi ;)

Öncelikle çok teşekkür ederim.

Dediklerinizi yapacak yetkinlikte değilim bir eklenti vs yok mu yani daha basitçe yapmak istiyorum.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al