lostyazilim

siteye çoklu dil seçeneği ekleme kafam karıştı

4 Mesajlar 669 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

teknoxxk teknoxxk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar Leptop mağazası
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 27 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar şimdi ben siteme fransızca,almanca,vb gibi birçok dil eklemek istiyoruz veya 4-5 tane olsa yeterli.Şimdi polylang vb gibi eklentilerle bu mümkünmüş.Fakat araştırmalarımda kafam fazlasıyla karıştı.Şimdi biz bu ekletiyi kurduğumuzda hiçbirşey ellemeden siteye gelenler üst bölümden dil seçeneklerine tıklayıp istediği dilde okuyabiliyormu ? Yada biz bunu tek tek mesela diyelim almanca fransızca ekledik.Ana sitenin dilide yazıları girdiğim şekilde ingilizce.Ben şimdi bu ingilizce yazıları tek tek fransızca ve almancaya çevirecem ve polylang da öylemi gösterecek ? yada eklentiyi kurduktan sonra bunu kendi hallediyormu bi yardım edin kafam karıştı şu konuda :)

wmaraci
reklam

teknoburgers teknoburgers Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1013
  • Beğeniler 651 / 259
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba, WPMU ile TR.siteadresi.com, EN.siteadresi.com şeklinde siteler açarsınız ve her birine ayrı ayrı makale eklerseniz. Eklentiler Google Çeviri kullanıyor diye biliyorum.

Seoverse Seoverse SEO Executive Kullanıcı
  • Üyelik 21.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad R** E**
  • Mesajlar 183
  • Beğeniler 14 / 44
  • Ticaret 7, (%100)
Polylang zaten bunun için tek başına yeterli bir eklenti. Şimdi bu makaleleri translate ile çevirmek var, bir de el ile çevirmek var. Arada dağlar kadar fark oluşacak tabi. Benim düşüncem kendiniz çevirmeni yönünde. Çünkü diğer türlü diğer dillere translate aracılığıyla çevirilen makaleler çöp olacaktır.

Hiçbir başarı tesadüf değildir. Arkasında büyük bir emek, disiplin gibi birçok etmeni barındırır.

teknoxxk teknoxxk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar Leptop mağazası
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 27 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
teşekkür ederim cevabınız için önce,şimdi ben ozaman bunu yüklemiyim tam gaz devam eyw :)

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al