-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır üzerinde kafa yorduğum bir projem var.
Reklam ağı lakin diğer reklam ağlarından ayıran farklı detaylar var. Sizden yardım istediğim bir konu var oda şudur; Sizinde diğerlerinden farklı olarak şöyle yaparsanız çok daha iyi olur dediğiniz fikirleriniz varsa beklerim. Olumlu/olumsuz yorumlarınızı bekliyorum herkese iyi çalışmalar, bol kazançlar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sadece kafa mı yoruyorsunuz yoksa geliştirmeye başladınız mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Reklam ağı sistemi hem Türkiye'de hem de dünyada binlerce farklı örnek barındırıyor. Birçok firma alınan tanıtım yazıları sayesinde "olumlu hava" görünümünün başarılacağına, devamında da tüm firmaların reklam vermek için sıraya gireceğini düşünüyor. Lakin sahada diksiyonu düzgün, sunum kabiliyeti olan ve yetkisini kötüye kullanmayacak pazarlamacılarınız olmadan büyüme evresi zor.
"Diğer firmalarda yok, sizde olsun" değil de üzerine gidip, farklılık yaratabileceğinizi düşündüğüm alanlar;
- Hem yayıncılar, hem reklamverenler için canlı destek,
- Yayıncılar için kod oluşturma, reklam görseli değiştirme olanakları,
- Yayıncıların bir firmadan gelen reklam için değil, bir sektörden gelen reklam için tek kod ile reklam yayını yapabilmesi (Örn.: kozmetikle alakalı bir blog sahibi, tek bir kodu sitesine eklediğinde o sektörden reklamverenlerinizin tüm reklamları dönüşümlü olarak yayımlanacak)
2000
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aslında var olan ancak pek bilinmeyen ve çok kötü kullanımla anılan bir reklam türü keşfettim. Sağlam bir pazarlama ile ülkemizde çok para kazandırır. Ne yapacak bilgim ne de zamanım var aman neyse.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
-> Reklam veren hit kazanacak,
-> Reklam alan para kazanacak.
Tıklama başına ödeme ile bu ilerlemez. IP'ye gösterilm başına 5 kuruş mesela. Belli bir bütçenizin olması lazım başlangıçta. Mesela reklam veren 100 ₺'lik reklam paketini 50 ₺'ye alacak. Reklam alan 100 ₺ kazanacak. Aradaki farkı siz ödeyeceksiniz. Büyümek için bunlar gerekli.
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Reklam verenlerin verdiği reklamları manuel filtreden geçirebilme imkanı sunulsun yayıncılara, örneğin a sitesi bir reklam verdiğinde b sitesi bunu yayınlamak zorunda kalmasın. İlk önce reklamın ne olduğu bildirilsin, yani sisteme düşsün ardından yayıncı onaylasın veya onaylamasın. İstenmeyen reklamları engellediği söylenen bir çok filtre adam akıllı çalışmıyor bunun için manuel onay sistemi çok büyük bir eksiklik bu sektörde. Sırf bu yüzden hiç bir reklam ağını kullanmıyorum.
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**