lostyazilim

adsense ödemelerini nasıl yapar

10 Mesajlar 964 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

teknoxxk teknoxxk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar Leptop mağazası
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 27 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar adsense ödemelerini neye göre yapar ? yani sağlık,turizm,seyehat,otel,tatil içerikli bir sitemiz olduğunu varsayarak bize tıklama başına kişi başına 1-2dolar verir mi ? Yada 1000kişi üzerinden mi ödeme yapıyor ? yani baktığımda biz reklam verecek olsak bi otelin istediği fiyat 5-10tl arası bunun yarısını bize vermiyormu ? detaylı bilgisi olan arkadaşlar buyrun

wmaraci
reklam

halitaga halitaga WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek işsiz
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 840
  • Beğeniler 351 / 212
  • Ticaret 1, (%100)
%62 ini bize veriyor diye duydum

imzam yok

• Üyelik 20.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 27 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
yani ozaman 1kişi tıkladığında bize 10tlnin nereden baksan 6-7tl sini ödüyor. 1tıklama başınamı bu ücret ?

Gopher Gopher We Love Google! Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 35 / 191
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba, şu yazımızı okumanızı tavsiye ederim.

AdSense nedir, nasıl çalışır, ne kadar para kazandırır?

http://www.googlefan.net/google-adsense-nedir-nasil-calisir-ne-kadar-para-kazandirir/

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 27 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Okudum üstadım fakat aklımdaki soru şudur hiçbiyerde yanıtını göremedim.Adsense bize gösterim başı 1kişi içinmi 5-6tl ödüyor yoksa 1000 gösterim içinmi sonuçta alanım önemli bir kategori.Reklam ağında alımları 10-20tl den reklam alıyor bize %68 hadi %50 verse gine 5tl yapar ki buda dolar olunca 4katı oluyor.Yani bu ücreti 1gösterim veya 1tıklamayamı veriyor.Yoksa 1000 kişi görüp veya tıklayıncamı sorum bu aslında saolun okudum orayıda ama buna cevap yok.

Shydox Shydox www.majerweb.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 903
  • Beğeniler 89 / 267
  • Ticaret 7, (%100)
teknoxxk hocam bu link tl değil. 250 tl olduğu zaman ödeme alabiliyorsun diye biliyorum. Ayrıca her kategoriye göre farklı tbm ler var. Kimisi 8 kuruş verir kimisi 40 tl (tık başına). Ben bukadarını biliyorum yanlışsa düzeltin.

creed74 creed74 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 33 / 388
  • Ticaret 45, (%100)
teknoxxk

Tıklama başına ödüyor, reklamveren'den aldığı tıklama başına ücretin %40'ını veriyor. Gösterim başına her zaman ödeme yapmıyor. Bu ücretler tamamen reklamveren ile alakalı, örneğin reklamverenin tıklama başına 10 kuruş ödediği reklam sitenizden tık alırsa 4 kuruşu size gelir, rakam sürekli değişir, tık başına 0.01 kuruş da alabilirsiniz 1 TL. de..

Gösterim başına gelince, müşterinin çoğu gösterim başına ücret ödemez, eğer gösterim başına ücret alınmamış bir reklam sizde gösterilirse ki %90 ı böyledir, o gösterimden ücret alamazsınız. Nadir de olsa ücretli reklam gelirse, onun için alırsınız fakat tıklama ücretlerinden çok çok düşük rakamlardır gösterim kazançları..

Delergecer Delergecer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 17 / 33
  • Ticaret 2, (%100)
Ne kadar bilmeyen varsa yorum yapmış :D para çekmek alt limit 200 tldir ve gösterim başı değil tık başı para verir. O da sektöre göre 3 kuruş ila 1 lira arasında seyreder.

• Üyelik 20.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 27 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Shydox adlı üyeden alıntı

teknoxxk hocam bu link tl değil. 250 tl olduğu zaman ödeme alabiliyorsun diye biliyorum. Ayrıca her kategoriye göre farklı tbm ler var. Kimisi 8 kuruş verir kimisi 40 tl (tık başına). Ben bukadarını biliyorum yanlışsa düzeltin.

Üstadım işte aradığım cevap buydu teşekkür ederim.Saolun yani tık başı mı deilmi y di sorum eyw işte mesele bu.Mesele güzelleşmeye başladı iyice :)

• Üyelik 20.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 27 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

creed74 adlı üyeden alıntı

teknoxxk

Tıklama başına ödüyor, reklamveren'den aldığı tıklama başına ücretin %40'ını veriyor. Gösterim başına her zaman ödeme yapmıyor. Bu ücretler tamamen reklamveren ile alakalı, örneğin reklamverenin tıklama başına 10 kuruş ödediği reklam sitenizden tık alırsa 4 kuruşu size gelir, rakam sürekli değişir, tık başına 0.01 kuruş da alabilirsiniz 1 TL. de..

Gösterim başına gelince, müşterinin çoğu gösterim başına ücret ödemez, eğer gösterim başına ücret alınmamış bir reklam sizde gösterilirse ki %90 ı böyledir, o gösterimden ücret alamazsınız. Nadir de olsa ücretli reklam gelirse, onun için alırsınız fakat tıklama ücretlerinden çok çok düşük rakamlardır gösterim kazançları..

eyw üstadım teşekkür ederim yorumunuz için tık başı meselesiydi sorum cevabımı öğrendim saolun varolun.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al