Konuyu nereye açacağımı bilemedim en uygun burayı gördüm öncelikle yanlış yere açtıysam bunun için özür dilerim.
Ben Yazılım Mühendisi Öğrencisiyim.
Üniversiteler arası radyo projemi tez sunumum için hazırlamıştım. Şimdi ise projemin tüm detaylarını aşağıda vereceğim.
Alan adımız radyouni.com;
sitenin kuruluş amacı : Tüm üniversite öğrencilerini tek bir platform altında toplamak. İnstagramda bulunan itiraf sayfalarına son vermek ve bunları sitemizin forum bölümünde yer alan her üniversitenin knedi itirafında dile getirmek
Her üniversite sitemizde kendi duyurusunu yayınlayabilecek. Tüm etkinlikler tek bir çatı altında toplanabilecek.Bu sayede yakınınızdaki üniversitenin etkinliklerini görme ve bunlara katılabilme özelliği bulunuyor.
Sitemizde Canlı Radyo özelliği ile her akşam anlık canlı yayınlar gerçekleştiriyoruz. Hergün farklı bir konu üzerinde konuşuyoruz. Bunun için ise hergün kullanıcılarımıza bugünün konusu ne olsun sorusunu sorup gelen cevaplara göre o gün o konu üzerinde konuşuyoruz.
Sitemizde Blog kısmında sitemizi güncel tutma kullanıcılara yararlı bilgiler ve eğlenceli bilgiler verme amaçlı kurulmuştur.
Canlı yayına isteyen Kullanıcı katılabiliyor ! skype apisi sayesinde ister skype yoluyla isterse telefon ile canlı yayına bağlanabiliyor .
Bunlar için yaklaşık 2500 liralık harcama yaptım. ve gerçekten maddi açıdan zor durumdayım onun için bu projemi devretmek istiyorum veya ortak arıyorum.
Yaptığım Harcamalar :
750 tl Site tasarım ücreti
750 tl Radyo Mixer
300 tl 2 adet Profesyonel Youtuber Mikrofonu
300 tl 300 kişilik radyo hosting(6 aylık 2.ayındayız)
100 tl Host
30 tl Alan Adı
Malzemelerin Resimleri :
Yaptığım harcamaların faturasını isteyen olursa hepsini atabilirim.
Teklifleri gerçekten tüm samimiyetimle sizden beklemekteyim.
Projenin heba olmasını gerçekten istemiyorum elimden tutan biri olursa veya ben bu projeyi gerçekten değerlendiririm diyen olursa 0544 9iki3 üç4 4beş numaralı telefonumdan veya pm ile irtibat sağlayabilirsiniz.